"23-letni szaleniec w czasie ceremonii ślubnej, która odbywała się w Ośrodku Chrześcijańskim Winnica w Rybniku, rzucił się na młodą parę. Ranił nowożeńców, gdy składali sobie przysięgę małżeńską. Weselnikom udało się obezwładnić desperata i przekazać go policji. 25-letni pan młody przebywa w szpitalu z raną szyi. Cudem uszedł z życiem. Ostrze noża utknęło w szyi na głębokość 10 centymetrów. 20-letnia pani młoda dostała cios w szyję i bark. Po zaszyciu rany została zwolniona ze szpitala. Zatrzymany 23-latek usłyszy zarzut usiłowania zabójstwa. Mężczyzna nie mógł pogodzić się, że jego ukochana wybrała kogoś innego. Odgrażał się, że nie dopuści do ślubu."
Akcja od 00:28
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystrój na tym weselu jak na jakimś menelowisku. Palety,palety wszędzie. Jakie to modne i nowoczesne.
Się nie dziwię chłopu że nie zdzierżył. Z takim wystrojem to na działkę albo do piwnicy.
htp
2018-03-13, 14:47
Cywilny, to się nie liczy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2018-03-13, 15:44
Widzę, że w cebulandii macie coraz więcej rozrywki dostarczanej przez muzułmańskich imigrantów.
Jakby był cwany to by pozwolił na ten ślub a między czasie obracał ją za plecami małżonka.
No ale jak ktoś woli 8 lat w pierdlu albo i dożywocie no to nie mam pytań.
W czasie obrzędu pada pytanie, czy ktoś jest przeciwny związkowi. On był.
jebie fejkiem jak z niemiec
@ up tarcer123
Jak może być cwany ktoś kto nie potrafi pogodzić się z porażką
konto usunięte
2018-03-13, 17:48
Brawo dla kamerzysty