Jako że wakacje, jedni się topią, inni łamią karki skacząc do wody, a innych atakują wodne stwory
Wstawiam raz jeszcze, z dźwiękiem
Dziękuję administracji za wysłuchanie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-11, 18:36
Jak zobaczyłem tytuł to myślałem, że kilka, kilkanaście małych zaatakuje jedną osobę, a tu jedna i to taka k🤬a wielka.
oglądałem to z 15 lat temu.
Była taka seria na kasetach video (pamięta ktoś co to kaseta ?)
Nazywa się to "Oblicza śmierci" i były tam sceny z autentycznych sytuacji prowadzących do zgonu. Np prawdziwy film z egzekucji krzesłem elektrycznym.
Innymi słowy taki Sadistic przed dobą ogólnie dostępnego internetu.
a ta kobieta nie przeżyła, jak pamiętam. Zabiły ją toksyny które to kurestwo jej wstrzyknęło do krwi.
konto usunięte
2012-07-12, 1:02
Gdzie ty to wyczytałeś, że pijawka wstrzykuje toksyny?
@jpdl, jakbyś kumał coś po angielsku to byś słyszał jak lektor mówił. Z tego co zrozumiałem to prowadzone tam były jakieś bioeksperymenty właśnie chyba na pijawkach, albo pijawki jakoś się do tego dostały i stąd ta toksyna.
konto usunięte
2012-07-12, 1:38
haha ja to pamietam z VHS, nawet szukalem tego niedawno po necie, ale nie znalazlem, jest co prawda jakas seria faces of death, ale to nie bylo to, pamietam pare scen np jak goscia przygniotl wrak samochodu na zlomowisku, jakas dziewczyne motorowka przejechala, jakis szaleniec wzial zakladnika i wbil mu srubokret w szyje i wlasnie ta pijawka mi utkwila w pamieci, ale ogladalem to za dzieciaka i nawet nie potrafie powiedziec czy to byly prawdziwe nagrania czy fejki
antykreator skad to masz? jest gdzies reszta?
Mc6
2012-07-12, 1:42
przez cały film zastanawiałem się, czy to nie jest jakiś stary społeczny dokument jak sie zachować w takiej sytuacji lub inny fake ale po komentarzach widzę, że nie ;p
btw przecinanie tej pijawki kiedy jest wszczepiona to nie jest dobry pomysł, w tym momencie mogła zwrócić to co wyssała razem z toksynami, podobnie jest z kleszczami itp.
konto usunięte
2012-07-12, 1:49
to jest fake
Cytat:
antykreator skad to masz? jest gdzies reszta?
Mam wszystkie części, niestety całości nie można dać . laska rozdupczona motorówką też jest

a te filmy mam odkąd pamiętam , kiedyś znalazłem na necie i czasem wk🤬iam nimi znajomych
Everizon napisał/a:
a ta kobieta nie przeżyła, jak pamiętam. Zabiły ją toksyny które to kurestwo jej wstrzyknęło do krwi.
przecież narrator mówi o tym na końcu...
konto usunięte
2012-07-12, 2:24
wiecie, ja to myślałem że tylko skośnoocy nagrywają takie pierdoły :/
konto usunięte
2012-07-12, 4:14
ja pamietam jeszcze z tej kasety faces of death, najazd glin na jakiś dom gdzie były same trupy na pułkach i tam odprawiano czarne msze wszystko 100% reality! na
YT można odszukać te materiały kilka jest ...
Kto wierzy w takie bzdury, ja p🤬le :O
konto usunięte
2012-07-12, 5:58
Faces of death było w większości fejkiem.Jeśli szukasz realizmu i nie odrzuca cię death metal jako ścieżka dźwiękowa to znajdź Traces of death.
A poza tym to nagranie to fejk jak hói!