Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:49
konto usunięte 2010-09-01, 15:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tester 2010-09-01, 15:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sveq 2010-09-01, 16:12
Zgłoś
Ranger 2010-09-01, 17:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-01, 21:30
Policjantem z psem od prawej chyba nie umie powstrzymać się od śmiechu
Zgłoś
sveq 2010-09-02, 15:39
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-02, 23:33
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-03, 2:18 1
To straszne !
przecież ten pies mógł się czymś zarazić od tego bezmózga...
trzeba wprowadzić szczepienia dla dresów
Zgłoś
Ranger 2010-09-03, 14:21
Cytat:

To świadczy o tym jaki jesteś człowieku pusty. Zacznijmy od tego że ziomek na filmie tylko stoi.

Nie ma znaczenia, co robił - miało znaczenie GDZIE to robił. Gdyby ten pies go zaatakował bez powodu na ulicy to jak najbardziej jestem za wyciągnięciem konsekwencji. A tutaj dostało mu się, bo stał w nieodpowiednim miejscu pośród bandy bezmózgich yeti, którzy sami prowokują policjantów(a ten pies to również policjant). Widzisz różnicę ? Bo jeśli nie to będzie świadczyło, że to nie zupełnie ja jestem pusty.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-04, 13:55
Ranger napisał/a:

Nie ma znaczenia, co robił - miało znaczenie GDZIE to robił. Gdyby ten pies go zaatakował bez powodu na ulicy to jak najbardziej jestem za wyciągnięciem konsekwencji. A tutaj dostało mu się, bo stał w nieodpowiednim miejscu pośród bandy bezmózgich yeti, którzy sami prowokują policjantów(a ten pies to również policjant). Widzisz różnicę ? Bo jeśli nie to będzie świadczyło, że to nie zupełnie ja jestem pusty.

Nie będe z Toba tutaj dyskutować, bo na internecie jestem dla Ciebie "bezmózgie yeti". Chętnie sie z Tobą spotkam przed jakimś meczem w Chorzowie (choćby i na ul. wolności) i możemy wymienić poglądy.
Zgłoś
Ranger 2010-09-05, 22:57
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-07, 12:10
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-11, 0:19
Z tego wszystkiego mozna wywnioskowac ze Ranger to albo Gieksiorz, albo zwykly lamus ktory dziennie jest gnebiony, a swoje zale wylewa w internecie, bo w realnym swiecie niema na to odwagi i w ogole sam sie spinasz mowiac ze kibole Ruchu na Załezu musza koszulki na lewa strone przebierac w krzakach To tak jakbys chcial nas upokorzyc albo sprowokowac... I czy na stadionie niewolno sobie stac w roznych miejscach??? Gosciu stanal sobie akurat obok policjantow bo akurat tak mu sie spodobalo, a ten policjant nawet niedal psu zadnej komendy o ataku wiec zaatakowal go bezpodstawnie. Powodzenia Ranger
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 6:08
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem