Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Atak pszczół
R................i • 2016-05-05, 22:37
Pszczółka Maja sobie lata...

Zgłoś
surojak 2016-05-05, 22:40 12
ja p🤬le co za gówno
Zgłoś
T................3 2016-05-05, 22:40 2
Tak swoją drogą, wytłumaczy mi ktoś fenomen i sens tego... ehkem... "tańca"?
Zgłoś
n................s 2016-05-05, 22:41 64
@up Niska inteligencja.
Zgłoś
GlassEdi 2016-05-05, 23:03 5
zniszczyło mnie to. Rozbawiło również
Zgłoś
J................y 2016-05-05, 23:39
bardziej pasowały by muchy
Zgłoś
Hrabia Drapula 2016-05-06, 0:05
a to nie są efekty po jakimś ataku nawą bronią elektromagnetyczną co Macierewicz mówił ?
jeśli nie to na pewno po chemicznej

podpis użytkownika

Zgłoś
M................f 2016-05-06, 4:14 5
Hrabia Drapula napisał/a:

a to nie są efekty po jakimś ataku nawą bronią elektromagnetyczną
jeśli nie to na pewno po chemicznej

Są to efekty niedoj🤬ia mózgowego spowodowanego nadmiernym spożywaniem alkoholu oraz twardych narkotyków przez rodziców podczas poczęcia załączonych na filmiku sp🤬olin życiowych. Te oto pokraczne c🤬jki chciały by komuś wyj🤬 gonga jak Brus Li jednak, jako że są spiedolinami życiowymi, boja się otwartej konfrontacji i swoje porażki życiowe odreagowują w tych, jakże komicznych pląsach.

Lekarstwo - wp🤬l x2 dziennie rano i wieczorem, zakaz anime i wizyta u prostytutki.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2016-05-06, 9:12
Dwa słowa: techno party.

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Lam3rZ 2016-05-06, 10:16 5
@up
Powinienes sie poddac swojemu nickowi...

podpis użytkownika

HardCore will never DIE!
Zgłoś
T................3 2016-05-06, 16:27
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Dwa słowa: techno party.

A c🤬ja, bo od razu widać, że to jakiś koncert metalowy. Poza tym w tle jest napis "Hunter" - jestem tego pewien w 100%.
Nie ma takiego czegoś jak "Techno Party".
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-05-06, 16:33
ten lepszy

TB303 napisał/a:

A c🤬ja, bo od razu widać, że to jakiś koncert metalowy. Poza tym w tle jest napis "Hunter" - jestem tego pewien w 100%.

a co za różnica - jedni machają łapami odganiając pszczoły, inni robią to słuchając techno i wykręcając szczeny pod wpływem mefedronu, kolejni natomiast to samo przy murzyńskich rytmach hiphopu ...
Zgłoś
T................3 2016-05-06, 16:42
Cytat:

inni robią to słuchając techno

Najpierw się dowiedz czym jest "Techno" i jak wyglądają imprezy z tą muzyką.
Owszem takie rzeczy mogą być na remizach czy innych dyskotekach. Zresztą mnie c🤬j obchodzi jak się ludzie bawią, ja klubów nie lubię i na festiwale też nie chodzę. Taniec to dla mnie zupełnie zbędna rzecz.
Zgłoś