Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pazuzu 2025-01-18, 0:21 12
FulTun napisał/a:

Mój klak mnie zakatował i poharatał ręce to go wypuściłem na wolność i z Banem na powrót. Po 3min dopadły gnoja koty z bud dokarmiane. Nie było co z niego zbierać tak go potarmosiły. Przylazł pod drzwi i wył na mnie i syczał , atakował drzwi i wtedy go widziałem po raz ostatni jak wiał przed grupą kotów do lasu. Kij z nim i pies na niego srał.

No cóż bo trzeba mieć trochę więcej IQ niż parkomat żeby ogarnąć opiekę nad kotem, ale polecam opiekę nad karluchem tutaj może dasz radę 🙂
Zgłoś
F................n 2025-01-18, 0:51 3
pazuzu napisał/a:

No cóż bo trzeba mieć trochę więcej IQ niż parkomat żeby ogarnąć opiekę nad kotem, ale polecam opiekę nad karluchem tutaj może dasz radę 🙂

Miał super komfortowe warunki i spacery, odwaliło mu po 3 latach . A karaluch by się u mnie nie utrzymał bo albo by go roboty sprzątające zdjęły albo okład laserowy na komary pospawał by mu dupsko. Kiedyś od sąsiadki miałem mrówki Faraonki.. Jednej skrawek bibułki przykleiłem jak żagielek i śledziłem gdzie lezie. Wyczaiłem całą trasę jak łażą i psikaczem do czyszczenia piekarnika spryskałem im trasę. Jak pytalem sąsiadki czy ma mrówki to ona Nie , absolutnie i jeb drzwiami a potem się okazało że ta menda przywlekła je z działki w materacu który jebła w piwnicy a część z nich do własnej nory zaniosła. Fajnie je widać w ultra fiolecie , świecą na żółto jaskrawo
Zgłoś
Qdłaty 2025-01-18, 1:01 1
Nie nawidze kotów!! kiedyś byłem u cioci ona ma kota, wale wale konia pod kołdrą w skarpetkę a tu jeb kot mnie zagryzł w palec stopy

[ Dodano: 2025-01-18, 01:03 ]
se nie wierz jak nie chcesz ale tak było
Zgłoś
Adiczek 2025-01-18, 6:53 1
Dostojny napisał/a:

To by się zgadzało - jeśli dobrze słyszę, to chłop woła "bobcat".

Bobcat to koparka, on woła koparkę żeby truchło po kocie zakopać
Zgłoś
JoSeed 2025-01-18, 7:56 2
User1234560 napisał/a:

Nie nawidze kotów!! kiedyś byłem u cioci ona ma kota, wale wale konia pod kołdrą w skarpetkę a tu jeb kot mnie zagryzł w palec stopy
se nie wierz jak nie chcesz ale tak było

Mądry zwierzak... U cioci się tak nie robi 😏
Zgłoś
~Velture 2025-01-18, 9:30 1
FulTun napisał/a:

Mój klak mnie zakatował i poharatał ręce to go wypuściłem na wolność i z Banem na powrót. Po 3min dopadły gnoja koty z bud dokarmiane. Nie było co z niego zbierać tak go potarmosiły. Przylazł pod drzwi i wył na mnie i syczał , atakował drzwi i wtedy go widziałem po raz ostatni jak wiał przed grupą kotów do lasu. Kij z nim i pies na niego srał.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
tottenham19907 2025-01-18, 9:39
Gościu poprawił mi humor😀
Zgłoś
gdfgdf 2025-01-18, 9:41
jak miotnoł sierściem, coś pięknego
Zgłoś
Edys45 2025-01-18, 10:23 1
A najlepsze jest to że baby kochają te sierściuchy niczym swoje dzieci wiem to z autopsji MASAKRA
Zgłoś
panar3 2025-01-18, 13:14
CheeseBeluga napisał/a:

Oni chyba trzymali swojego kota w tym transporterze i ryś wyj🤬 zza winkla, bo go poczuł i zaatakował, to nie jest kot domowy.

He he, fajnie napisałeś ale sam jesteś "Ryś", to był co najwyżej żbik jeżeli nie zwykły, trochę przerośnięty kocur domowo-podwórkowy. Masz piwo, należy ci się.
Zgłoś
trawa 2025-01-18, 18:12
Polował na owsiki.
Zgłoś
mazga50 2025-01-18, 19:48
Dziwne... Przecież wszystkie Ryśki to porządne chłopaki.
Zgłoś
Latissimus 2025-01-18, 20:07
Jakiś młody osobnik, dorosły by chłopa op🤬lił.
Zgłoś
patela 2025-01-18, 21:15 1
Cóż za podobieństwo

Zgłoś
mam_racje 2025-01-18, 21:39
trawa napisał/a:

Polował na owsiki.

Lepiej nie pisz nic o Jerzym O.

[ Dodano: 2025-01-18, 21:40 ]
Gdy byłem młodszy, widziałem to nagranie na jednej czarnej stronce z filmikami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie