Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój klak mnie zakatował i poharatał ręce to go wypuściłem na wolność i z Banem na powrót. Po 3min dopadły gnoja koty z bud dokarmiane. Nie było co z niego zbierać tak go potarmosiły. Przylazł pod drzwi i wył na mnie i syczał , atakował drzwi i wtedy go widziałem po raz ostatni jak wiał przed grupą kotów do lasu. Kij z nim i pies na niego srał.
No cóż bo trzeba mieć trochę więcej IQ niż parkomat żeby ogarnąć opiekę nad kotem, ale polecam opiekę nad karluchem tutaj może dasz radę 🙂

[ Dodano: 2025-01-18, 01:03 ]
se nie wierz jak nie chcesz ale tak było
To by się zgadzało - jeśli dobrze słyszę, to chłop woła "bobcat".
Bobcat to koparka, on woła koparkę żeby truchło po kocie zakopać
Nie nawidze kotów!! kiedyś byłem u cioci ona ma kota, wale wale konia pod kołdrą w skarpetkę a tu jeb kot mnie zagryzł w palec stopy
se nie wierz jak nie chcesz ale tak było
Mądry zwierzak... U cioci się tak nie robi 😏
Mój klak mnie zakatował i poharatał ręce to go wypuściłem na wolność i z Banem na powrót. Po 3min dopadły gnoja koty z bud dokarmiane. Nie było co z niego zbierać tak go potarmosiły. Przylazł pod drzwi i wył na mnie i syczał , atakował drzwi i wtedy go widziałem po raz ostatni jak wiał przed grupą kotów do lasu. Kij z nim i pies na niego srał.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie