Czasem tym małym, niewdzięcznym sk🤬ysyny odpala się coś takiego.
Oni chyba trzymali swojego kota w tym transporterze i ryś wyj🤬 zza winkla, bo go poczuł i zaatakował, to nie jest kot domowy.
Nawet jak byłem mały i głupi i sk🤬ysyna odkurzaczem straszyłem to nap🤬lał lepiej niż nie jeden zawodowy bokser po rurce od odkurzacza, ale jak wyłączyłem odkurzacz to do 1-2 min odczekania i był spokój można było sie do niego twarzą tulić i nie zaatakował.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Oni chyba trzymali swojego kota w tym transporterze i ryś wyj🤬 zza winkla, bo go poczuł i zaatakował, to nie jest kot domowy.
To by się zgadzało - jeśli dobrze słyszę, to chłop woła "bobcat".
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWstrętny dziad! Szkoda, że mu kocur oczu nie wydrapał 😡
Mógł wydrapać bo miał złą technikę.
Albo za tylne łapy i łbem o samochód, albo główkę przekręcić.
Jedyne co mnie dziwi w komentarzach, jakby to był pies to już większość wytapiałaby smalec.
Rzucił się na człowieka? Mógł podrapać i jakimś choróbskiem zarazić ?
Nie ma wybacz, sam na siebie wydał wyrok.
Dłuższe nagranie. W necie jest info że sierściuch był niedużym rysiem. postrzelił go mąż ofiary który miał broń przy sobie, potem szeryf zabił rysia, badania wykazaly że miał wściekliznę
czyli na smalec się nie nadawał, ani na skórkę
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Mógł wydrapać bo miał złą technikę.
Albo za tylne łapy i łbem o samochód, albo główkę przekręcić.
Jedyne co mnie dziwi w komentarzach, jakby to był pies to już większość wytapiałaby smalec.
Rzucił się na człowieka? Mógł podrapać i jakimś choróbskiem zarazić ?
Nie ma wybacz, sam na siebie wydał wyrok.
Ale oczekujesz od sadoli myślenia? Ono boli.