👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od 7 minut na youtubie, a filmik trwa 11. Nieźle polujesz na piwa...

Przyznaj się, że nawet nie obejrzałeś tylko wstawiłeś w ciemno braku.

Nowy rekord, 16 min i główna
Muszę przyznać że miałem farta z tym filmem na yt.

Jest jedno zdanie, które spodobało mi się w wypowiedzi zabójcy - "Usuńcie rząd. Nie dbają o was."

@Katoneo I tak by ktoś tutaj wstawił, ciesz się że mamy szybko nowy filmik.

Nie usuwać rządu a ludzi w rządzie. Każdy z rządzących przepuszczając przez swoje ręce masę pieniędzy musi "odrobinę sobie uszczknąć" i tak pojawiają się dziury w budżecie. Oczywiście więkość posad w urzędach stanowią znajomi najwyższego w hierarchii co dodatkowo przekłada się na brak polotu gospodarczego. W naszym kochanym kraju brakuje twardych ludzi.

Całe to jeb@ne kolorowe tałatajstwo, co jest jak gnijąca rana Europy, powinno się wyp!erdolić z powrotem do ich brudnych chałup. Nie wchodzisz komuś do domu i zaczynasz przestawiać mebli w salonie bo tak ci będzie wygodniej. Zero edukacji, jeb!ą się jak króliki i rządzą na naszym podwórku. Szkoda że brak kogoś kto ma siłę dostatecznie mocno krzyknąć " Wiecie co z nimi zrobić!!"
Tolerancja przesiewowa - tak, poprawność polityczna - nie!
Tolerancja przesiewowa - tak, poprawność polityczna - nie!

Mariusz dobrze pie*doli, sam przeoczyłem to wycięcie w wypowiedzi tego murzyna. Dzięki Mariusz, że uświadamiasz Nas, jak manipulują media.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie