Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Black_Hole 2023-07-03, 19:57
Policeman napisał/a:

wspólnie sobie zwalcie, ja p🤬lę jak w ogóle można gadać z innym facetem o trzepaniu kapucyna
J🤬e żulice i patusy, przyjeżdża dziewczyna z innego państwa, zarabia na siebie, jakoś sobie radzi, a taka baba obsrana obszczana tylko czeka na bony gazowe, energetyczne, renty [bo kiedyś jej pudełko złamało paznokieć], dopłaty do wszystkiego, mieszkania socjalne, zapomogi, zasiłki, a jak ktoś spuści szambo w zaropiałą p🤬dę to święto na dzielni, bo 800+, kolejne zasiłki, zapomogi.

wyj🤬es w sztos koment. Piona i tfu na ryj polskim robolom i robakom takim jak ta stara k🤬a
Zgłoś
zbigniewz 2023-07-03, 19:57
Wyp🤬alaj. Nie jesteś twarda jak na polkę
Zgłoś
Antypolak666 2023-07-03, 20:40
Już ją dojechali, polską rasistowską szmatę.
Szybko poszło.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-07-03, 21:57
Za takie teksty jak on rzuca można mieć wj🤬e groźby karalne, za resztę naruszenie nietykalności, pobicie chyba nie, ale jakby się uparli to by jej nieźle nawlepiali.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
lacrimal 2023-07-03, 22:10 1
Przypomniało mi się wydarzenie z niedzieli. Pojechałem z dzieckiem do parku żeby je wybiegać, a za mną schludna menela na cały ryj skarży się przypadkowej matce że ma czwórkę dzieci z trzema 'partnerami' i ciągle jej państwo jakąś kasę zabiera a ona przecież nie pracuje. Przypomniało mi się po chwili że rok wcześniej byłem też w tym parku i zapewne ta sama menela nawijała taki sam makaron na uszy uprzednio napotkanej osobie. Normalnie zatrzaśnięta menelska periodyzacja dziejów j🤬a.
Zgłoś
Moncler2115 2023-07-03, 22:19
ta menelica lepsza niż jakaś śmierdząca dz🤬ka z filipin z k🤬sem
Zgłoś
Konto usunięte 2023-07-03, 23:38 1
Jak się jest atencjuszką z parciem na insta-story to się zawsze jakiś czubek dla sensacji znajdzie. Normalni ludzie z czubkami nie gadają, co wrezliwsi coś tam się odezwą, ale jak ktoś nagrywa i strzępi ryj jak poparzony dla lepszej dramy to niech go psy jebią.
Zgłoś
muody1902 2023-07-04, 2:00
adeko napisał/a:

A jakiś link do tej filipinki? Z kolegą w robocie szukamy do czego sobie zwalić

Zwalcie na siebie. Tak jak mogła twoja Mama. Czasem lepiej przyjąć wszystko na klatę.
Zgłoś
disko 2023-07-04, 3:13
Na tym sadolu komentarze to co jeden to głupszy, nie wiem skąd wyście posp🤬alali i gdzie się chowaliście.
Zgłoś
Majles 2023-07-04, 9:11
J🤬a dz🤬ka z konfederacyjki czy tam pisu. Jeden śmieć. Tylko teraz do czarnego na kolankach grzechy opowiedzieć.
Zgłoś
Nero19 2023-07-04, 10:06
Gestykuluje jak Gocha od magicala.
Zgłoś
MYKELE 2023-07-04, 12:25 1
To ta j🤬a k🤬a z hivem z powstańców.Sama mieszka po piwnicach albo śpi w tunelu pod galeriowcem
Zgłoś
pytolsky 2023-07-04, 12:53 1
Tripp-Reissenweber napisał/a:

J🤬y śmieciu z pękniętego kondoma, pilnuj swojej matki k🤬y, co ciągnie druty c🤬tym, a nie do kogoś się dop🤬lsz, ty przec🤬lona kurewko, ha tfu ci w pysk

p🤬lony p0lski podczłowieku, kto ci się pozwolił odzywać do Rasy Panów?
Zgłoś
Papa_SS 2023-07-04, 14:37
krs210 napisał/a:

Filipińskie choroby to kwaśniewski roznosi

Filipiny to nie Finlandia

podpis użytkownika

Jobany'w'rot™
Zgłoś
Wiewór 2023-07-04, 15:53 1
Hahaha pisowski elektorat przemowil

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.