Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
saves 2014-03-07, 17:18 19
Tym "c🤬ozamieszkom" przydałoby się pożądne rżnięcie. Najlepiej przez stado dobrze wyposażonych cz🤬chów.

PS. To chyba był prezent na Dzień Kobiet.
Zgłoś
ProVVe 2014-03-07, 17:51 5
O c🤬j tam chodzi może ktoś obeznany z "awanturą o Basię" zabrać głos

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
~tip.top 2014-03-07, 17:53 13
Też nie mam bladego pojęcia o co w tym chodzi

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
debaser 2014-03-07, 18:07 4
Ruskie islamisty atakują kobiety, które nie mają pozakrywanych twarzy i maja zbyt głębokie dekolty. J🤬 ekstremistów.

podpis użytkownika

youtube.com/watch?v=eav21FssUJ8
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 18:09 15
tip.top, ProVVe, krótko mówiąc te sobie siedziały i chyba czekały na kogoś, a "zaniepokojeni obywatele" (proszę zwrócić uwagę na kokardki z kolorystyką orderu świętego Jerzego) przyszli wytłumaczyć im, że nie są mile widziane gdziekolwiek się pojawią. Jak zresztą powiedział jeden z nich w 1:30, że ich sama obecność jest niemile widziana...
Zgłoś
ProVVe 2014-03-07, 18:22 1
DUST DEVIL napisał/a:

tip.top, ProVVe, krótko mówiąc te sobie siedziały i chyba czekały na kogoś, a "zaniepokojeni obywatele" (proszę zwrócić uwagę na kokardki z kolorystyką orderu świętego Jerzego) przyszli wytłumaczyć im, że nie są mile widziane gdziekolwiek się pojawią. Jak zresztą powiedział jeden z nich w 1:30, że ich sama obecność jest niemile widziana...

Dziękować nawet w tym zamieszaniu nie zauważyłem tej "ślicznej" kokardki... Pewnie lesby albo latały z tęczami co się chyba tym tam nie spodobało. Chociaż c🤬j ich tam wie czego się tak czepiali konkretnie

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 18:46 10
Ojej ktoś dziewczynkom z pussy riot zrobił hepening w ich stylu? Jak mi przykro
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 19:24 36
Nieistotne o co w tym chodzi... Jeżeli jakakolwiek kobieta Cię nie ruszy, a Ty ją tak..., to zgadnij co??? Jesteś zwykłą p🤬dą i c🤬j Ci w dupę i taczka gruzu...
Zgłoś
ooip 2014-03-07, 20:09 2
one sa tak spokojne ze wyglada na fake
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 21:01 16
ASAKKU, to się tyczy zwykłych kobiet. Ale pytanie czy ta reguła pasuje do agentek które dostają finansowanie od "fanów" z zachodu i jedynym ich celem jest dyskredytacja władzy...
Zgłoś
~Velture 2014-03-07, 21:12 3
@all up
P🤬lnijcie się w kolano bo w głowę to za późno.

W świętego mikołaja i króliczka wielkanocnego też wierzycie? może jeszcze w zębową wróżkę.

Przecież to ewidentnie ustawione - zobaczcie na uśmiech tej dupy ze wściekłych p🤬d jaka ucieszona ,że wszystko jest jak ma być.

Ja p🤬lę... jak możecie być takimi z🤬bami i wierzyć ,że to przypadkowe.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 21:33 1
Velture, w Sochi jak batem dostawały to też pod koniec się uśmiechały...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 22:21
Nie od dziś wiadomo że one są tylko maszynką do robienia zamieszania i dorabiana Putinowi gęby.

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 23:34
słuchajcie, ja wiem, że to jest śmieszne i dostarcza mnóstwo rozrywki, ale może ktoś powinien powiedzieć ruskim, że nie wszystko trzeba załatwiać za pomocą przemocy, nie chodzi mi o pouczenie, ale może oni zwyczajnie nie wiedzą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie