Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Atakujący murzyn
phrontch • 2024-10-31, 18:41
Murzyństwo jak zwykle pełne agresji

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Borys602 2024-10-31, 18:47 162
Ale p🤬da a nie facet
Zgłoś
lukpogromca 2024-10-31, 18:47 17
koleś raczej kopy z baletu a nie sztuk walk czy piłki nożnej
Zgłoś
antidotum4 2024-10-31, 18:51 7
Brak zimnej krwi, obok stoi duża trumna dla małpy, wypełniona wodą, a potem do gara i jest obiad, przecież to ich przysmaki.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-31, 18:52 53
Koleś jaka p🤬da, ja p🤬lę. Zamiast przyj🤬 z całej siły murzy... znaczy małpie, znaczy, naczelnemu, to macha nóżką jakby się od komara odganiał. Dla ludzkości nie ma już chyba nadziei.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Jaten 2024-10-31, 18:52 1
To chyba zwierzątko domowe, mieć kotka to takie nienowoczesne, małpkę se kupmy
Zgłoś
patmon 2024-10-31, 19:03 35
Jak to jest chłop tej kobiety i ojciec tego dziecka, to ja mu dalekiej przyszłości nie wróżę w związku i bycia tatem. Babka wygląda mi na jakąś skośną i w jej żyłach krew przodków płynie zwanych nindżami czy samurajami, a ten hamerykanin p🤬dencjusz co zjadł dużo hamburgerów i kokakoli napił, no jprdle jak on ma bronić swojej kobiety i dzieciaka w taki sposób, to myślę że zwykłe bezdomne narkomany lepilej by to zrobiły. Na miejscu tej kobiety jebnełbym go w krzoki przy najbliższej okazji, a wieś cała po obejrzeniu tego wideło krzyknęłaby zgodnie ; lepilej daj psu, a nie mu 🤣
Zgłoś
batiz 2024-10-31, 19:10 6
jakbym z buta przyłożył to by małpa poleciała jak piesek w Dniu Świra

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
psyhepl 2024-10-31, 19:23 9
Ale fajny mały murzynek karzełek
Zgłoś
Nikt_nie 2024-10-31, 19:45 17
Jakby to były moje dzieci to rozszarpał bym tą małpę na kawałki, zap🤬lił na miejscu wszelkimi sposobami, gołymi rękami, zgniótł bym jej j🤬y łeb!!!

Człowiek p🤬da, a nie chłop, a przede wszystkim ojciec, głowa rodziny... Idź pan w c🤬j z takim światem...
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-10-31, 19:50 11
Żałosny typ.
Zgłoś
MichalED 2024-10-31, 19:54 7
patmon napisał/a:

Jak to jest chłop tej kobiety i ojciec tego dziecka, to ja mu dalekiej przyszłości nie wróżę w związku i bycia tatem. Babka wygląda mi na jakąś skośną i w jej żyłach krew przodków płynie zwanych nindżami czy samurajami, a ten hamerykanin p🤬dencjusz co zjadł dużo hamburgerów i kokakoli napił, no jprdle jak on ma bronić swojej kobiety i dzieciaka w taki sposób, to myślę że zwykłe bezdomne narkomany lepilej by to zrobiły. Na miejscu tej kobiety jebnełbym go w krzoki przy najbliższej okazji, a wieś cała po obejrzeniu tego wideło krzyknęłaby zgodnie ; lepilej daj psu, a nie mu 🤣

Nie musisz mu wróżyć przyszłości. Swoje DNA już złożył w potomstwu nie(stety).
Zgłoś
dOpieca 2024-10-31, 20:04 9
Jakie ślimaki , jeden kop i by małpa nie wiedziala gdzie sp🤬alac.
Zgłoś
Johny035 2024-10-31, 20:08 1
Ale p🤬da xD złapac i rzucić to do tej wody xD
Zgłoś
Jarek_Wielki 2024-10-31, 20:10 7
To jest postawa poniżej dna! Jak mozna zostawić swoje dziecko i samemu uciekać! Dno! Powinno się odbierać prawa rodzicielskie takim!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie