Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................s 2017-10-31, 12:56 14
nowynick napisał/a:

ktoś na zlecenie lokalnego kościoła zrobił baner:

AleDlaczego?

ukryta treść

Prawdziwy ateista ma wyj🤬e na jakąkolwiek religię, a nie jedzie pod wybraną przez siebie (a szczególnie po katolitykach, jednym z odłamów chrześcijaństwa) pod każdym tematem
Zgłoś
nowynick 2017-10-31, 13:23 10

dokładnie, też mnie wk🤬iają hasła: "chrześcijanie to debile", jakby k🤬a żydzi czy muzułmanie byli k🤬a fajniejsi
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-31, 15:58 12
@krzyks

Trochę c🤬jowe twierdzenie i pewnie przez katolika wymyślone
Co to znaczy "prawdziwy ateista" ? Według katolików to pewnie taki co nie może nic krytykować a zwłaszcza ich religii c'nie?

- pieniądze publiczne idą na instytucje religijne
- nie wybraną przez siebie, to jest kwestia tego, że żyje wśród katolików a nie np wśród żydów czy muzułmanów czy wyznawców potwora spaghetti
- religia w przestrzeni publicznej
- wolność słowa

Jeżeli powiem, że prawdziwy polak powinien wp🤬lać cebulę 3x dziennie to jeżeli ktoś nie lubi cebuli to już nie może być prawdziwym polakiem?

Zgłoś
DMT 2017-10-31, 16:48 3
krzyks napisał/a:

Prawdziwy ateista ma wyj🤬e na jakąkolwiek religię, a nie jedzie pod wybraną przez siebie

Dokładnie...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
k................s 2017-10-31, 17:02 6
sezamkowyRozp🤬ol napisał/a:

Jeżeli powiem, że prawdziwy polak powinien wp🤬lać cebulę 3x dziennie to jeżeli ktoś nie lubi cebuli to już nie może być prawdziwym polakiem?

Obrazek

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Ateista, to ateista. A z tą cebulą to pomyliłeś Polaków z Żydami. Wkrótce w c🤬j ludzi będzie miało tak mózg zaorany, że rzeczywiście uwierzą w Polskie obozy zagłady
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-31, 17:03 3
krzyks napisał/a:

Umiesz czytać ze zrozumieniem?

I Vice versa?

krzyks napisał/a:

Wkrótce w c🤬j ludzi będzie miało tak mózg zaorany, że rzeczywiście uwierzą w Polskie obozy zagłady

Już mają, skoro nie wiedzą, że nazywanie polaków cebulakami jest celowe
Zgłoś
L................a 2017-10-31, 19:44 4
Cytat:

dokładnie, też mnie wk🤬iają hasła: "chrześcijanie to debile",

Właśnie o to chodzi, niesprawiedliwe wrzucanie wszystkich chrześcijan do jednego worka. Debilami są przede wszystkim katole.

Cytat:

Wkrótce w c🤬j ludzi będzie miało tak mózg zaorany, że rzeczywiście uwierzą w Polskie obozy zagłady

Polskie obozy zagłady, ewentualnie polskie obozy śmierci, tudzież polskie obozy koncentracyjne. Ich istnienie nie jest kwestią wiary, tylko faktów historycznych.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-31, 19:45
Loaloa napisał/a:

Polskie obozy zagłady, ewentualnie polskie obozy śmierci, tudzież polskie obozy koncentracyjne. Ich istnienie nie jest kwestią wiary, tylko faktów historycznych.

Hahaha o ja p🤬le, szanuje
Zgłoś
DMT 2017-10-31, 20:51 3
sezamkowyRozp🤬ol, Loaloa, ależ ja bym się z wami chciał zobaczyć twarzą w twarz... Moment by wam pała zmiękła pajace...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-10-31, 21:00 7
krzyks napisał/a:

AleDlaczego?

ukryta treść

Prawdziwy ateista ma wyj🤬e na jakąkolwiek religię, a nie jedzie pod wybraną przez siebie (a szczególnie po katolitykach, jednym z odłamów chrześcijaństwa) pod każdym tematem

Kolejny inteligentny inaczej, który nie rozumie, że ateizm to jedynie brak wiary w bogów i kropka. Nie ma żadnych innych zasad, ideologi, żadnych obostrzeń. Prawdziwy ateista to taki który nie wierzy w boga/bogów. Koniec. Wszystko inne zależy już od niego. Może sobie nienawidzić i walczyć z każdą religią na świecie, a może sobie mieć wyj🤬e w nie wszystkie. Może być miłym albo wrednym człowiekiem. Może kochać i szanować a może nie szanować i wykorzystywać, zarówno ludzi jak i naturę. Może być inteligentny i oczytany albo głupi jak but i nie umieć nawet czytać. Wbij to sobie do głowy.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
DMT 2017-10-31, 21:07
Mors_Nigra, odniosłeś się właśnie do Buddyzmu... Szach-mat...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Gaiseric 2017-10-31, 21:36 3
Mors_Nigra, problem w tym, ze wielu ateistów (szczególnie internetowych) uważa się za lepszych od wierzących, a zachowują się jak najgorszego sortu religijni fanatycy. Zresztą, podręcznikowe przykłady zj🤬ych ateistów masz na tym portalu.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-31, 21:52
MaszAyahuaskę napisał/a:

sezamkowyRozp🤬ol, Loaloa, ależ ja bym się z wami chciał zobaczyć twarzą w twarz... Moment by wam pała zmiękła pajace...

A co? Chciałbyś nam obciągnąć?
Czy może chciałbyś, byśmy nasrali ci na klate?
Zgłoś
jbone 2017-10-31, 22:05 1
autor co ty p🤬lisz czytałem oryginał. chodzi o go dis now here. a co to jest diss to poczytajcie na necie

MaszAyahuaskę napisał/a:

podaj dane. bo jakoś w ciebie nie wierzę internetowy herosie nawet kumple się założyli o flaszkę ze dasz dupy.i obaj obstawiają ze dasz.ja też
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie