konto usunięte
2013-09-29, 0:04
? przyznam że kompletnie nie rozumiem. aż szkoda cię hejtować.
ja jestem typowym internetowym ( po za nim również ) ateistą, piwa nie piję, jestem pełnoletni. czym was karmią na tej plebani poza bitą śmietaną ?
salv
2013-09-29, 0:04
Internetowy ateista = niepełnoletni ?
jakoś mnie to nie śmieszy ;o
konto usunięte
2013-09-29, 0:07
salv napisał/a:
Internetowy ateista = niepełnoletni ?
jakoś mnie to nie śmieszy ;o
Taka nowa moda pośród gimbusów, no plus wstrzykiwanie sobie marihuany i bycie za legalizacją chociaż nigdy się zioła w ręku nie trzymało.
konto usunięte
2013-09-29, 0:10
to nie jest moda, ludzie mimo wszystko są coraz bardziej inteligentni, ktoś kto wierzy w jakiegokolwiek boga ma bardziej nasrane w dyni niż herus z 10letnim stażem. wstrzykiwanie marihuany ? aż strach pomyśleć czym wy się tam faszerujecie.
konto usunięte
2013-09-29, 0:22
O ludzie chłopie, tobie jest potrzebna pomoc ! Całkiem serio, potrzebujesz pilnej pomocy, tylko nie szukaj jej u swojego bożka tylko u terapeuty. Powtarzam głośno i wyraźnie jeszcze raz, elfów, św Mikołaja, Boga, smoków i podróży w czasie NIE MA. Jeśli ktoś usilnie twierdzi że te twory czyjejś wyobraźni istnieją MUSI pilnie skontaktować się z ekspertem z dziedziny psychiatrii. Dziękuję, więcej do tego wariatkowa nie zaglądam.
konto usunięte
2013-09-29, 0:26
PatrolZG napisał/a:
O ludzie chłopie, tobie jest potrzebna pomoc ! Całkiem serio, potrzebujesz pilnej pomocy, tylko nie szukaj jej u swojego bożka tylko u terapeuty. Powtarzam głośno i wyraźnie jeszcze raz, elfów, św Mikołaja, Boga, smoków i podróży w czasie NIE MA. Jeśli ktoś usilnie twierdzi że te twory czyjejś wyobraźni istnieją MUSI pilnie skontaktować się z ekspertem z dziedziny psychiatrii. Dziękuję, więcej do tego wariatkowa nie zaglądam.
A ty udaj się na terapie kontroli gniewu, bo się spinasz jak byś miał gwoździa w dupie.
Leet
2013-09-29, 0:27
PatrolZG napisał/a:
? przyznam że kompletnie nie rozumiem. aż szkoda cię hejtować.
ja jestem typowym internetowym ( po za nim również ) ateistą, piwa nie piję, jestem pełnoletni. czym was karmią na tej plebani poza bitą śmietaną ?
Przynosisz wstyd ateistom. HAŃBA!