👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

brzezniak napisał/a:
Ot gówno prawda. Podałeś definicje antyteizmu. Wystarczy, że odrzucasz doktryny teistyczne żeby zaliczać się w podstawową definicje ateizmu. Wszystko inne to dodatek.
Antyteizm zawiera się w ateizmie, jednak jest bardziej ofensywny.
Ateizm neguje istnienie wszystkich bóstw, antyteista najczęściej sprzeciwia się jednej.
Ateista spotykając katolika zacznie go przekabacać na swoją stronę, próbując mu udowodnić, że boga nie ma.
Bezwyznaniowiec będzie miał to w dupie.

TempT napisał/a:
Antyteizm zawiera się w ateizmie, jednak jest bardziej ofensywny.
Ateizm neguje istnienie wszystkich bóstw, antyteista najczęściej sprzeciwia się jednej.
Ateista spotykając katolika zacznie go przekabacać na swoją stronę, próbując mu udowodnić, że boga nie ma.
Bezwyznaniowiec będzie miał to w dupie.

Co to jest Chrześcijaństwo? Wiara, WIARA, wierzę i nie potrzebne mi są dowody, argumenty, powody itd. itp.
nie rozumiem pieprzenia tej ciemnoty, która mi chce wmówić co jest fajne, a co nie. Na mnie to nie zadziała bo jestem sobą i myślę samodzielnie, a nie tak jak ktoś mi powie. No i popatrzcie na te wypowiedzi o wierze katolickiej.. śmiać się, czy płakać? sami znawcy..

nie rozumiem pieprzenia tej ciemnoty, która mi chce wmówić co jest fajne, a co nie. Na mnie to nie zadziała bo jestem sobą i myślę samodzielnie, a nie tak jak ktoś mi powie. No i popatrzcie na te wypowiedzi o wierze katolickiej.. śmiać się, czy płakać? sami znawcy..

@Analny_Despota, poza tym że jesteś ukrytą opcją sowiecką to już gównoburza minęła, być może się rozkręca w nowym temacie Bongmana, tym z kawałem o pedofilach. Tutaj już emocje chyba opadły. Pozdrawiam.

Tak bardzo bardzo dziwnie się czułam, dając Bogusiowi piwko za komentarz. I to pod postem dotyczącym religii. Sacrum czuję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie