👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Całkowicie mu wierzę! z tego co zrozumiałem koles nie trenuje nóg i 5x w tygodniu po 10 serii w tych 3 ćwiczeniach to jest wystarczające dla utrzymania takiej sylwetki.

Już widzę zdziwienie oprychów którzy zagajają "wyskakuj dziadku z portfela"

Samilo napisał/a:
Już widzę zdziwienie oprychów którzy zagajają "wyskakuj dziadku z portfela"
![]()
Szczególnie jak mają gnata

piter210- nagraj filmik jak mówisz mu to prosto w twarz to bedzie dobry material na HARDA = D

No i co z tego, że ma zajebistą rzeźbę ciała jak dalej jest czarny
To wygląda jakby przyczepili jego głowę do innego ciała...
nie powiem, każdy chyba chcialby tak wyglądać. ale my siedzimy przed kompem zamiast ćwiczyć
nie powiem, każdy chyba chcialby tak wyglądać. ale my siedzimy przed kompem zamiast ćwiczyć
co mu po tej klacie? nawet jak wyrwie jakas babcie na nia to i tak mu nie stanie

Hahaha, widzę koledzy wyżej już zazdroszczą i muszą z deka pohejtować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie