Pytanie do sadolowych ekspertów, jak to jest złamać sobie kręgosłup i uszkodzić rdzeń kręgowy? Teoretycznie receptory bólu nie powinny docierać już do mózgu więc nie powinien go odczuwać. No chyba, że darł mordę na zasadzie: Przyk🤬iłem w nocy małym palcem w stolik i już drę ryja, jeszcze zanim poczuję ból xd
Ból siedzi w głowie. Pomysł se jaka c🤬jnia. Uj🤬o ci nogę a ty dalej czujesz, że cię szmata boli.
Poza tym koleś zaj🤬 ładnie plecakami. Rdzenia raczej nie przerwał ale kości od dupy do szyi mógł pokruszyć.
Kojarzę! Parę lat temu jakoś. Chłop opisał wszystko od A do Z. Z własnej autopsji.
Nie no po c🤬j zapodać linka, wezmę tydzień urlopu, sam sobie poszukam, dzieki stary

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nie no po c🤬j zapodać linka, wezmę tydzień urlopu, sam sobie poszukam, dzieki stary
Nie umiesz k🤬a w google wpicac Przemek czaja?
Pytanie do sadolowych ekspertów, jak to jest złamać sobie kręgosłup i uszkodzić rdzeń kręgowy? Teoretycznie receptory bólu nie powinny docierać już do mózgu więc nie powinien go odczuwać. No chyba, że darł mordę na zasadzie: Przyk🤬iłem w nocy małym palcem w stolik i już drę ryja, jeszcze zanim poczuję ból xd
idź złam sobie ,będziesz wiedział jak to jest , wtedy nie będziesz zadawał głupich pytań na sadolu, jak to zrobisz napisz nam jak to jest !