Chyba najbardziej epicki opening DBZ(mimo, że funmade), jaki w życiu widziałem. Ja prawie się spuściłem na sam widok
Konto usunięte
2014-02-02, 22:08
Filmik dobry ale zmień opis, bo straszenie c🤬jowy
Konto usunięte
2014-02-02, 22:27
Osz k🤬a to jest zajebiste!! :O BTW sam opening z SnK rządzi
Konto usunięte
2014-02-02, 22:45
Muzyka zaj🤬a z Shingeki no Kyojin/Attack on Titan jeśli się nie myle

hahha
Konto usunięte
2014-02-02, 22:53
Za Dragon Balla zawsze piwo w ciemno, najlepsza animacja w historii całego anime.
J🤬 resztę otakuz🤬bów, ale DBZ jest najlepsze.
Konto usunięte
2014-02-02, 23:21
W końcu ktoś musi to napisać..
To było ponad 10 lat temu, ale pamiętam jak zap🤬lałem bodajże we wtorki bo kończyłem coś koło 15 do domu, żeby tylko to obejrzeć. To były czasy... A tylko pedały nie oglądały Dragon Balla
Znaczy się jaranie tym to pedalstwo czy nie jednak? Bo chyba wszystkie roczniki lat 80 i 90 tych są tą kreskówką naznaczone...
Konto usunięte
2014-02-03, 10:19
To IĆ się spuszczać gdzie indziej jak MOŻESZ
takie o... myślałem że na prawdę będzie coś przy czym można będzie się spuścić a tutaj taka lekka średniawka...
Konto usunięte
2014-02-03, 10:22
BTW, ślepy Jesteś czy jak ? 0:49 SSJ 4, no Opening DBZ Jak się patrzy, mimo iż funmode, to niech chociaż podstawy ci fani znają.
Pranie mózgu jak widać miało miejsce od zawsze. Jedzmy gówno miliony much nie mogą się mylić. Najbardziej chora i zj🤬a bajka. Kame chame k🤬a.

To jest jak swego czasu tibia. Szajs dla pryszczatej gimbazy a wszyscy mieli kisiel w gaciach na samą myśl. Kółka różańcowe sobie robili wychodzili na dwór tylko po to żeby się pochwalić kto kogo ubil, a jak konto jednemu poj🤬i to chodził rozplakany po całym osiedlu chyba szukał drzewa żeby się powiesić. Tak samo widzę was. Poj🤬e dzieci uwielbiajace epileptyczno- shizofremiczne nap🤬lanki kolorowych ludzikow.
Konto usunięte
2014-02-03, 10:26
No i zajebiste!
i tak BTW FAN MADE, nie funmade
Konto usunięte
2014-02-03, 10:27
Fajny fanmade, ale i tak najlepszy Opening, notabene tu również wykorzystywany, związany z DBZ to :
youtube.com/watch?v=2LFlTESA4o8
I nie srać proszę o ost. 2 sekundy, że SSJ4 i Yī Xīng Lóng. Wiem.
Konto usunięte
2014-02-03, 10:34
kkndkkndkknd napisał/a:
Znaczy się jaranie tym to pedalstwo czy nie jednak? Bo chyba wszystkie roczniki lat 80 i 90 tych są tą kreskówką naznaczone...
Bo jaranie się Japonią to pedalstwo, a manga i anime to ciota i c🤬j, lecz pamiętać należy iż wyjątek potwierdza regułę
DBZ to była czysta epickość
Każdy lubiał jak sie roz🤬bywał teren, jak sie lali po mordach a pierwsze ssj było po prostu orgazmiczne.
Tylko cioty nie oglądały dbz i wolały koralgole.
podpis użytkownika
Sanity is for the weak