Akcja miała miejsce w Serbii, pijany kierowca Audi A8 przy 160km/h ładuje w bok Polo. Trzy ofiary jechały właśnie Volkswagenem. Kierowca Audi z potłuczeniami.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:42
Zbyt szczelne te samochody robią... ciężko o jakiś materiał z wylatującym ciałem
@up, popatrz na niektóre filmy z Rosji, tam wyraźnie widać, że przed zapaleniem się pomarańczowego zielone zaczyna migać, możliwe że w Serbii też mają takie rozwiązanie.
A tak btw Audi to jednak bezpieczne auta, tylko kierowcy nie potrafią z tej funkcji korzystać
A tak btw Audi to jednak bezpieczne auta, tylko kierowcy nie potrafią z tej funkcji korzystać
tym audi mogl jechac przynajmniej te 250km/h, moze by sie przez ta polowke przebil
@up i właśnie dlatego moje następne auto to będzie jakiś większy sedan co najmniej z segmentu D, i bezpieczniejszy i zupełnie inaczej się jeździ niż takim wózkiem na zakupy typu Polo czy moj 206, do tego skacze na wybojach jak zabawka
Większość krajów ze wschodu ma migające zielone przed końcem, Rosja, Turcja... I do tego Serbia. Widać dobrze, że gdy gaśnie zielone w tle świeci się czerwone dla pieszych. Poza tym, żółte dla pieszych, naprawdę?
Pijany jest zawsze sprawcą.
Pijany jest zawsze sprawcą.
@The.prophecy
"Pijany jest zawsze sprawcą. " - chyba jednak nie do konca, jakis czas temu chyba w tv4 drogowka byl przypadek gdzie koles na rondzie wymusil pierwszestwo i poszkodowany byl pijany. winny byl trzezwy, a poszkodowany (pijany) mial sprawe w sadzie o jazde pod wplywem alkoholu.
"Pijany jest zawsze sprawcą. " - chyba jednak nie do konca, jakis czas temu chyba w tv4 drogowka byl przypadek gdzie koles na rondzie wymusil pierwszestwo i poszkodowany byl pijany. winny byl trzezwy, a poszkodowany (pijany) mial sprawe w sadzie o jazde pod wplywem alkoholu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie