Akcja miała miejsce w Serbii, pijany kierowca Audi A8 przy 160km/h ładuje w bok Polo. Trzy ofiary jechały właśnie Volkswagenem. Kierowca Audi z potłuczeniami.
Naj🤬y ale jak dobrze widzę, na zielonym chyba jeszcze przeskoczył...
S................r
2014-06-09, 13:23
Ale z tego co widzę kierowca polo wjechał na skrzyżowanie chyba jeszcze na czerwonym.
DMT
2014-06-09, 13:24
Wina jednego i drugiego, a największa rudego.
podpis użytkownika
Q L I
M A X
m................s
2014-06-09, 13:38
swoja droga na jakim swietle wjechal ten debil z polo? nosz k🤬a ledwo zdazylo sie zapalic pomaranczowe a ten juz na skrzyzowanie sie wp🤬la?
ale kutach w dupe typowi z drozszej wersji VW tez sie nalezy
jakby był trzeźwy to wina polówki... no ale narąbany to niestety

chyba, że jakiś specjalista powie iż jestem w błędzie i nawet jak narąbany jadę i nie mam jak wyhamować jak ledwo włączyło się żółte a koleś z polówki na bank miał jeszcze czerwone to i tak jego wina ?
b................w
2014-06-09, 14:06
Polo się wj🤬 na czerwonym, pech chciał że kierowca audi był pijany...
No k🤬a, nie dość że wpieprza się na czerwonym, to jeszcze jedzie na tyle wolno że bez problemu może zauważyć zap🤬lające (bo inaczej sie nie da tego nazawać

) A8, ale c🤬j "i tak wjadę! Pokażę mu kto tu rządzi!"
przeciez swiatla ktore widac na filmie to swiatla dla pieszych. stad wniosek ze polo mialo zielone. Dzieki
Powinno być : "Kierowca Audi z potłuczeniami po wypadku został rozstrzelany na miejscu"
@alonz - w pierwszej kolejności też myślałem, że to światła dla pieszych. Ale powiększ filmik i przyjrzyj się dokładnie jak zielone światło miga. W tym momencie - w momencie gdy zielone gaśnie - widać dopiero delikatnie światło dla pieszych - czerwone.
Czyli polo na czerwonym, audi na migającym zielonym.
Każdy odpowiada za swoje wykroczenie: polo za nieustąpienie pierwszeństwa, pijany - za jazdę pod wpływem.
Kierowca Polo się wywinął od mandatu :/
Cytat:
Kierowca Polo się wywinął od mandatu :/
skubaniec miał farta że ten z Audi był pijany ale sam tego nie zauważył więc na wszelki wypadek sobie umarł aby mandatu nie dostać