Jak można nieoficjalnie przeczytać na stronie polskiedrogi-tv.pl
Kierowca Audi uprawnienia do kierowania pojazdem posiadał zaledwie 2 miesiące...
pech chciał, że zabił niewinną osobę która prawdopodobnie siedziała na tylnej kanapie i wypadła przez bagażnik.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najpewniej tam właśnie wypadł, widać jak coś wylatuje z auta jak zaczyna dachować a potem w tym miejscu leży worek z truchłem
Mylomza . pl
Do ośmiu lat więzienia grozi sprawcy wczorajszego wypadku w okolicy wsi Olszyny, w którym zginął 16-letni chłopak. Zdaniem Policji kierowca jechał z nadmierną prędkością, co było główną przyczyną utraty panowania na śliskiej nawierzchni drogi. Kierowca miał prawo jazdy od dwóch miesięcy...
O wypadku, do którego doszło wczoraj około godz. 14.00 poinformowaliśmy jako pierwsi. Udostępniliśmy też nagranie z wideorejestratora, na którym widać jak do niego doszło. W wyniku dachowania i uderzenia w drzewo zginął jeden z czterech podróżujących audi młodych mężczyzn. Pozostali opuścili auto o własnych siłach.
Jak się okazuje, kierujący audi 20-latek prawo jazdy miał dopiero od dwóch miesięcy i jego brak doświadczenia jako kierowcy z pewnością miał tu bardzo duże znaczenie. Jak powiedział stacji TVN24 podinspektor Piotr Pietrzak, naczelnik Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji w Łomży, mężczyzna jechał za szybko, podczas kiedy na drodze panowały fatalne warunki. Kierowca był trzeźwy.
20-latek trafił do policyjnego aresztu i dziś ma zostać przesłuchany przez prokuratora. Grozi mu do 8 lat więzienia za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym.
konto usunięte
2016-01-25, 22:19
W pośpiechu przeczytałem "na drodze do Wyzimy" i zastanawiałem się, czy to nie reklama dodatku do Wiedźmina...
W audi zazwyczaj jeżdżą "mistrzowie" jazdy w gorszych warunkach
przy śnieżycy albo mgle tylko oni wyprzedzają; to pewnie dlatego że mają TDi (tera dopiero idzie)...
konto usunięte
2016-01-25, 22:33
up @bumeck Znasz drogę, wiesz lepiej, racja. Patrząc na film to i tak wydaje mi się, że Audi wypadło z drogi sporo przed łukiem, no chyba, że wcześniej, przed miejscem wypadku jest inny łuk.
to przez pedalski kolor samochodu
konto usunięte
2016-01-25, 23:11
konto usunięte
2016-01-26, 1:27