Jak można nieoficjalnie przeczytać na stronie polskiedrogi-tv.pl
Kierowca Audi uprawnienia do kierowania pojazdem posiadał zaledwie 2 miesiące...
pech chciał, że zabił niewinną osobę która prawdopodobnie siedziała na tylnej kanapie i wypadła przez bagażnik.
No i dlatego właśnie drzewa przy drogach powinny być wycinane. Nie dlatego, że jakiś ciul nie umie jeździć, tylko dlatego, że może zabić kogoś kogo wiezie w samochodzie, albo kogoś kto będzie uciekał przed nim samym żeby nie pójść na czołówkę.
Konto usunięte
2016-01-25, 18:35
Mam wrażenie, że kierowca był po prostu cymbałem. Szkoda tylko pasażera.
Takie wypadki zdarzają się codziennie,dlaczego ten musi być ciekawy?Zap🤬lał dureń,na zakręcie nie obczaił,że jednak za szybko jechał.Panika,stres i but hamulcem w podłogę...tyle w temacie.
Zawsze jest szkoda niewinnych dusz podczas wypadków.
Kierowcy Audi w tym kolorze zawsze zachowują się jakoś irracjonalnie podobnie jak kierowcy Seatów w zielono jaskrawym kolorze,trzeba na nich uważać tak samo jak na Yarisy
Pasażer wypadł przez bagażnik? Domyślam się, że nie miał zapiętych pasów, więc zginął poniekąd na własne życzenie...
Konto usunięte
2016-01-25, 20:27
Dlaczego od razu tragiczny?
Moim zdaniem fajnie wyszło.
Podobne najbardziej śmiertelne w europie, nie wliczając rosji są ople. Coś o tym wiem.
iamthelaw napisał/a:
Podobne najbardziej śmiertelne w europie, nie wliczając rosji są ople. Coś o tym wiem.
Jeżeli chodzi o wypadki, to jakie byś statystyki nie wziął czy to liczba ofiar śmiertelnych ogółem, czy to liczba zabitych pieszych, czy to liczba kalek z wypadków drogowych, czy cokolwiek innego, zawsze w przeliczeniu na milion mieszkańców wygrywamy w Unii albo my albo Grecy zamieniając się tylko pierwszą pozycją w poszczególnej statystyce.
Opel na podmiejskich - zgroza. Serio.
On idiota co chciał się popisać jaki z niego Kubica jest, ona idiotka co nawet pasów nie zapięła. Do tego oboje pewnie należeli do tej biedy umysłowej, no bo przecież audi to już klasa i ogólnie lans. Kit, że pewnie to auto klepane było, dlatego tak łatwo się rozleciało. Ważne, że kupili po promocji i teraz mogą szpanować.
Tak więc żadna strata.
Audi A3. Zauważyłem że sporo chamów ze wsi jeździ takimi furami. Do tego zapewne młody wiek i brak doświadczenia. Powinien odpowiadać jak za zabójstwo.
Wyzywacie od Cymbałków, debili, idiotów. Spoko, to jest sadistic ale skąd możecie wiedzieć co było prawdziwą przyczyną wypadku? Łuk nie wyglądał na ostry i spokojnie, nawet przy tej nawierzchni mógł się zmieścić na swoim pasie.
Co jeśli przyczyną wypadku była pęknięta opona, sworzeń albo sprężyna. Wtedy mało kto ogarnia co i jak.
Mnie też np walą, że mam BMW i inne wsiórstwa

.
Akurat moje BMW nie pozwala rozwinąć skrzydeł na drodze
Też bym wysiadł jakbym miał jechać samochodem w takim pedalskim kolorze
sereja3 łuk jest dosyć ostry ,jeżdżę co piątek tam na działkę,wracałem w niedziele i widziałem ten wypadek musieli się rozwalić kilka minut przed moim przejazdem,zastanawia mnie czy ten chłopak wypadł koło tego drzewa na poboczu?bo wydaje się jak by coś tam spadło przypominające człowieka .