Stare dobre quattro. Szkoda, że już nie produkuje się takich aut
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...

Akurat Audi to tam zawsze zamiatało ogony. Szkoda, że już nie ma Swiftów, Pugów 205 i tak dalej. VW nigdy w niczym nie brylował, teraz coś tam robi Kopecky, oczywiście na Skodzie. No dobra, były Golfy Gti ale to bardziej dla szpanu kupujących.
nigdy nie rozumiałem dlaczego ludzie stają na zakrętach od zewnętrznej

Za Reedence Clearwater Revival - Fortunate Son i Audi Quattro masz ode mnie krate browara!
Osobiście wolę Lancię Deltę
Ale nie chcę zaczynać sporu, bo obydwa autka są tak samo kultowe i niezastąpione
Z nowszych, według mnie TYLKO Impreza im dorównuje

dobrze koleś zap🤬la. ja co najwyżej mogę ponak🤬iać polonezem gdy spadnie nieco śniegu i benzyna nie będzie za 6 zł

Stare dobre czasy, i stare dobre rajdowe potwory.
Szkoda, że FIA systematycznie zabija piękno sportów motorowych.
Najpierw zastąpili auta typu powyżej, podczas przejazdów których trzęsła się ziemia, cichutkimi wozidełkami o pojemności butelki cisowianki, a teraz robią to samo z F1.
Szkoda, że FIA systematycznie zabija piękno sportów motorowych.
Najpierw zastąpili auta typu powyżej, podczas przejazdów których trzęsła się ziemia, cichutkimi wozidełkami o pojemności butelki cisowianki, a teraz robią to samo z F1.

Przesadzasz. Co tam się robi z F1 mnie nie obchodzi, nigdy mnie to nie kręciło. W WRC to zbyt wiele nie namieszali, moc, moment wciąż potężny. Wciąż wygrywa lepszy a nie lepszy na dany moment samochód.