Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:50
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
tobayashi 2013-01-23, 21:06
kisiel w majtach, samochód moich marzeń, PIWO!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 21:27
za grupe b zawsze piwo.
kiedys audi bylo tak samo zajebiste jak bmw i mercedes.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 22:11 1
Ano, dziś wrc to około 300KM. B grupa została zlikwidowana w 1986 roku i skończyło się mocą prawie 550KM. Dziś waga minimalna 1200coś kg wtedy mniej niż 1000kg. Gdyby nie zamknięcie tej grupy nie wiadomo czym ścigali by się dzisiejsi rajdowcy. Prawda jest taka że Lancia i Audi znalazło takich wariatów którzy tworzyli te samochody i mieli kierowców którzy się nimi ścigali. Wg wielu ekspertów mało dzisiejszych rajdowców było by w stanie jeździć takimi samochodami w regularnym cyklu WRC.
Zgłoś
bamboocha 2013-01-23, 22:55
Dźwięk starego r5 od audi miażdży suty, aż znowu mam ochotę kupić starego strucla 100/200/80 z 2.2t lub 2.3 bez turbo ehh żona by mnie zabiła
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 0:56
Orgazm dla uszu
Zgłoś
koło_zamachowe 2013-01-24, 8:41
jest moc! i ten syk cwaniaka
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 14:04

Moim zdaniem najlepszy film o tej grupie ... No i sama wypowiedz z początku daje wyobrażenie jakie zasuwanie tam obowiązywało ...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-24, 14:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem