👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kamilion99722 napisał/a:
Jeżeli chcecie, mogę dorzucić bonusowy filmik
![]()
Ja poprosze jak sie rozpier**la

Tutaj taki mały bonusik, pieszczący bębenki w uszach

Bazi86 napisał/a:
Ja poprosze jak sie rozpier**la
![]()

Rajdy dla prawdziwych twardzieli, nie to co teraz - Ken Block tydzień trenuje aż w końcu udaje mu się przejechać jeden zakręt co zaraz leci na Youtube'a.
Co do tego audi to kiedyś Walter Rohl powiedział, że tylko 3 osoby na świecie potrafiły wycisnąć z niego 100%
Co do tego audi to kiedyś Walter Rohl powiedział, że tylko 3 osoby na świecie potrafiły wycisnąć z niego 100%

Pamiętam, jak wygrałem to autko w V-Rally 2 na psx, stare dobre czasy beztroskiego dzieciństwa.
Ja tam wole swojego ulubieńca za kółkiem 4kółek
Hannu Mikkola, ten to pokazywał klase w A s1Q

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie