👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widać, że lakier.
Chrom ładnie wygląda na wibratorze i na niektórych felgach. takie moje zdanie.
Chrom ładnie wygląda na wibratorze i na niektórych felgach. takie moje zdanie.

#ru_ziolo, nie wiem czy można powiedzieć na chrom, lakier ponieważ, chromowanie jest to pokrywanie przedmiotów w temperaturze 900-1050 °C przez 3-12 godzin w różnego rodzaju ośrodkach (kąpielowe, proszkowe, gazowe).
Miej więcej tak to wygląda:
Miej więcej tak to wygląda:

@ma1orq
Masz rację jeżeli chodzi o chromowanie galwaniczne. Ale istnieją również różnego rodzaju farby którymi też można próbować uzyskać taki efekt...
A co do samego efektu, auto raczej tylko do wystawiania na pokaz, bo niestety ale taka powłoka się niszczy i matowieje od pyłu i efektów atmosferycznych bardzo szybko...
Masz rację jeżeli chodzi o chromowanie galwaniczne. Ale istnieją również różnego rodzaju farby którymi też można próbować uzyskać taki efekt...
A co do samego efektu, auto raczej tylko do wystawiania na pokaz, bo niestety ale taka powłoka się niszczy i matowieje od pyłu i efektów atmosferycznych bardzo szybko...

Jeżeli cena chromowania nie przekroczy ceny auta, tylko będzie przynajmniej o połowę niższa od wartości auta w momencie chromowania to czemu nie.
Szczyt lansu czy nie ? Chcielibyście mieć swoje auto w chromie ?
Jak dla mnie to nie lans. A co do drugiego pytania, myslisz, ze skoda felicia 95 tez by tak dobrze wygladala w chromie?
Jak dla mnie to nie lans. A co do drugiego pytania, myslisz, ze skoda felicia 95 tez by tak dobrze wygladala w chromie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie