Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Audi RS3
konto usunięte • 2013-03-11, 17:47
Wsysa zupkę jak szalona
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-11, 19:43
jerry1333 napisał/a:

@Sebarz
Przejechał 5.1km (stan licznika dziennego 242.1-237.1) w 1:47 (107s) co daje ok. 171 km/h chyba że jestem niedowidzący i przejechał więcej (ale licznik główny też niby pokazuje przejechanie ok. 5km stan 12561-12556).

?

Jaką że zajebistą metodą wyszło Ci to 171? To chyba średnia od początku do końca filmu? Boże widzisz i nie grzmisz....
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 19:46
wiesiors4,
Szkoda,że nie pofatygowałeś się na uzasadnienie swojej wypowiedzi poza głupim porównaniem ale sam pofatygowałem się i poczytałem trochę o tym.

Nie jest to manipulowanie przy nazwie bo jakby nie było to napęd na obydwie osie jest może nie ciągły ale jest. Faktycznie mechaniczne lepsze od tych elektrycznych ale co zrobisz, tak wlaśnie czułem że moje audi coś dziwnie przyśpiesza;)
Zgłoś
MorszczuK88 2013-03-11, 19:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 19:46
mi to zajeżdza autem na podnośniku
Zgłoś
QKLUX 2013-03-11, 19:48 2
Zdarzało mi się jeździć z dużymi prędkościami, może nie aż tak, ale 300 dobrze przekraczałem.
Ten film to fake, ale nie do końca - koła poruszały się z tymi prędkościami. Ale auto było na podnośniku..
Bak szumów powietrza to jedno, ale hamowanie na końcu - przy takim wytracaniu prędkości kierowcy F1 łepek by oberwało...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 19:50 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 19:54
QKLUX,

Ta na podnośniku a ktoś stał z boku i trząsł kamerą a drugi robił szum
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 19:59
Ale nawet średnia powinna być większa, bo 170km/h to 10 sekund filmiku, który trwa 2 minuty...
Zgłoś
Philipek 2013-03-11, 20:18 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 20:23
jak to mozliwe ze samochod ktory ma 340 koni jedzie z predkoscia 360km/h?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 20:33
Philipek,

Po dłuższym przemyśleniu przyznaję rację ale jak dobrze zauważyłeś chodzi o kasę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 20:40 2
Niech autor poda źródło na yt, czekam na słowo "Dyno" w podpisie. Na lewarek to seja sie stawia.

Coś chyba się różni. Jeszcze chyba nikt się nie podejmował wirusowania RS3, ale mogę się mylić.
Zgłoś
ewenon 2013-03-11, 20:42
Musiał bym miesiąc pracować żeby godzine pojezdzić takim samochodem :/
Zgłoś
Fiestas 2013-03-11, 20:46 1
Quattro oznacza, że jest napęd na cztery koła. Jaki on będzie zależy od modelu. Jeśli silnik jest w poprzek to mamy haldexa, jak wzdłuż to mamy torsena (różne odmiany) lub ten nowy "Crown Gear" z wektorowaniem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 20:50
wystarczy spojrzec na hamowanie zeby stwierdzic ze to fejk
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem