Audi RS3
konto usunięte
• 2013-03-11, 17:47
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-11, 20:51
Dla ciekawskich audi ma 741km, wg wskazań skrzyni biegów i obrotów nic nie jest przeskalowane.
@Up
hebli seryjnych tam nie ma, jak wsadzili od Q7 to jest to możliwe
... chcecie powiedzieć że rs3 przyspiesza do 300km/h w około 27s, gdzie Brabus Rocket który ma 730 km i 1100 NM robi to w 29.5 s ?
w dupe se wsadź takiego fejka
konto usunięte
2013-03-11, 21:06
Volvo też fejk. Widzę, że chyba co niektórzy nie wiedzą co to jest 360 km/h.
konto usunięte
2013-03-11, 21:16
prawie jak moje saxo
Co wy wiecie o mocy i przyśpieszeniu??
Seat Ibiza 1.9 SDI mój szatan drogowy
konto usunięte
2013-03-11, 21:44
@ UP. hahhaahha - najbardziej mi się podobało jak w dziury wjechałeś przy 100 km/h hahah
konto usunięte
2013-03-11, 21:55
jatutylkopacze napisał/a:
Niech autor poda źródło na yt, czekam na słowo "Dyno" w podpisie. Na lewarek to seja sie stawia.
Coś chyba się różni. Jeszcze chyba nikt się nie podejmował wirusowania RS3, ale mogę się mylić.
Proszę bardzo link : /watch?v=lHq6ZDxwXJo
konto usunięte
2013-03-11, 22:01
I to niby ma być duże spalanie? Mój polonez przy 130 pali więcej...
watch?v=93IeXHQ4938
na koncu jest: "[...] banned quattro from further competition. Good thing it wasn't banned for you." czy to nie jest najlepszy przyklad manipulacji?
dla mnie haldex nigdy nie dorowna torsenowi. fakt, wiekszosc uzytkownikow z nowego haldexa, bedzie zadowolonych. ale nie powinno nazywac sie to tak samo jak torsen.
konto usunięte
2013-03-11, 22:22
Philipek napisał/a:
watch?v=93IeXHQ4938
na koncu jest: "[...] banned quattro from further competition. Good thing it wasn't banned for you." czy to nie jest najlepszy przyklad manipulacji?
dla mnie haldex nigdy nie dorowna torsenowi. fakt, wiekszosc uzytkownikow z nowego haldexa, bedzie zadowolonych. ale nie powinno nazywac sie to tak samo jak torsen.
Użytkownik drogi, który naprawdę będzie chciał wykorzystać w sporcie tego torsena będzie wiedział co kupuje. Zwykłym zjadaczom chleba haldex wystarczy.
konto usunięte
2013-03-11, 22:39
Tylko że haldex potrafi zrobić max 50/50 i to jest problem.
W nowszych modelach tył dostaje stale 5-10% i oszczędności chyba nie ma.
Gdyby było dokładnie odwrotnie byłby to prawdziwie wspaniały samochód.
Torsen ma tą przewagę, iż może występować w zestawie z tylnym wektorującym dyfrem.