👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tyle tylko że ta Audica to zabawka zbudowana przez naszych i bankowo Polak prowadził
@el dao
nie no nic, jak zdasz prawko za 5 lat i stary pożyczy matiza to spróbuj się ścigać z motorem.
nie no nic, jak zdasz prawko za 5 lat i stary pożyczy matiza to spróbuj się ścigać z motorem.

Audi w Niemczech na drodze.... WOW!
Tego jeszcze świat nie widział
Tego jeszcze świat nie widział

Nie jestem pewien, czy ten licznik pokazywał rzeczywistą prędkość :\. Chyba trochę zawyżał.

ThunderZ napisał/a:
@el dao
Dopiero po ściganiu się z motórem można doświadczyć zajebistości tego filmiku ?
Nie było w tym nic ciekawego, ot sobie jadą na drodze jak wiele innych pojazdów silnikowych.

po tym jak moto powoli nabieralo predkosci mozna przypuszczac ze to jakas dychawiczna 600 wiec mogl sobie nie poradzic z jakims podrasowanym golfem, z litrem juz by mu tak latwo nei poszlo
Nie wazne jaki motor, byle 600 ma taki stosunek mocy do masy ze praktycznie kazdy samochod wymieka, wniosek z tego taki ze to czarne cos mialo dłubnięty silnik ładnie i mnie sie podoba

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie