Tyle tylko że ta Audica to zabawka zbudowana przez naszych i bankowo Polak prowadził
@el dao
nie no nic, jak zdasz prawko za 5 lat i stary pożyczy matiza to spróbuj się ścigać z motorem.
nie no nic, jak zdasz prawko za 5 lat i stary pożyczy matiza to spróbuj się ścigać z motorem.

Audi w Niemczech na drodze.... WOW!
Tego jeszcze świat nie widział
Tego jeszcze świat nie widział

Nie jestem pewien, czy ten licznik pokazywał rzeczywistą prędkość :\. Chyba trochę zawyżał.

K🤬a, ta nuta z filmiku ma jakiś p🤬lony rekord, bo jest w co drugiej kompilacji/filmiku na necie... Ja rozumiem, że może pasuje, ale k🤬a bez przesady...

ThunderZ napisał/a:
@el dao
Dopiero po ściganiu się z motórem można doświadczyć zajebistości tego filmiku ?
Nie było w tym nic ciekawego, ot sobie jadą na drodze jak wiele innych pojazdów silnikowych.
Nie rozumiem tego motocyklisty; co on chciał zrobić? Bo na pewno jego celem nie było podążanie za tym uturbionym volkswagenem... Jechał jak p🤬da.

po tym jak moto powoli nabieralo predkosci mozna przypuszczac ze to jakas dychawiczna 600 wiec mogl sobie nie poradzic z jakims podrasowanym golfem, z litrem juz by mu tak latwo nei poszlo
Nie wazne jaki motor, byle 600 ma taki stosunek mocy do masy ze praktycznie kazdy samochod wymieka, wniosek z tego taki ze to czarne cos mialo dłubnięty silnik ładnie i mnie sie podoba

Motocyklista nie umiał jeździć, w zmianie biegów się gubił. A podłubać można sobie w nosie.