👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dla właściciela auta i domu - "tyle wygrać". Kasa za auto, pewnie dom 'do rozbiórki' plus znając życie ogromna rekompensata za 'stres' związany z całym incydentem itp itd...
Anglia - kraj gdzie auto wytrzyma więcej niż dom z ciegieł czy pustaków
Sądząc po szkodach odniesionych przez oba samochody i dom domyślam sie że to kobieta próbowała zaparkować i tak jestem ekspertem inżynierem i tak dalej.
dziś w Sopocie Lambo sprawdzało dogłębnie stan oświetlenia ulicznego
trojmiasto.pl/wiadomosci/Wypadek-lamborghini-w-Sopocie-n67488.html

trojmiasto.pl/wiadomosci/Wypadek-lamborghini-w-Sopocie-n67488.html

wyklepie sie, zrobi przekladke i za miesiac mozna bedzie kupic i bedzie sie slicznie smigalo po polskich drogach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie