Swoje zdjęcie możesz dodać do profilu, nie trzeba od razu filmów wstawiać.

Admini dajcie opcje karnych k🤬sów bo nie ma jak karać gimbusów

To już jest tak k🤬a często spotykane, że nic🤬ja nawet jak się nie spodziewasz to się nie wystraszysz.
dback napisał/a:
To już jest tak k🤬a często spotykane(...)
Było 100 lat temu często spotykane. I już wtedy było podstawą trollowania. Dopasowując wypowiedź do tamtych zamierzchłych czasów, użyję wyrażenia: żal pe el. K🤬a.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Ja myślę, że lepiej skończyć p🤬lić i po prostu nie wrzucajcie tutaj takiego chłamu. Dopóki nie można nawet obejrzeć reakcji osób, które to obejrzały to na c🤬j to tu jest ?
Pewnie większość z was którzy to obejrzeli posrała się w majtaski i dlatego tak piłujecie autora
Ciekawi użytkownicy pojawiają się na sadisticu. Jedna osoba postawiła mi piwo za temat i dwa komentarze a także postawiła je osobom, które w komentarzach jadą po mnie i po tym temacie jak po burej suce
Swoją drogą historia tego tematu też jest ciekawa. Przypomina mi historię książki, którą Brian napisał w jednym z odcinków 'Family Guy'. Dla ułatwienia dodam, że książka nazywała się: 'Wish it, Want it, Do it'

Swoją drogą historia tego tematu też jest ciekawa. Przypomina mi historię książki, którą Brian napisał w jednym z odcinków 'Family Guy'. Dla ułatwienia dodam, że książka nazywała się: 'Wish it, Want it, Do it'