Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
konto usunięte 2011-06-24, 23:28 9
Cytat:

Ja słuchałem na słuchawkach

A ja na krześle
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-25, 0:40
@up

Gdzie jeszcze lubisz sobie wkładać nogi od krzesła?
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-25, 12:40 3
Swoje zdjęcie możesz dodać do profilu, nie trzeba od razu filmów wstawiać.
Zgłoś
danieltrcd 2011-06-26, 4:31 1
tak sie przestraszyłem ze musiałem se ziewnąć
Zgłoś
kidi1 2011-06-26, 13:24 3
Pomogło mi na zatwardzenie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-27, 0:29 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-27, 12:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-29, 0:51
DrMouse mi też dasz piwo?...
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 19:04
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-12, 16:43
Zgłoś
ritu4l 2011-07-12, 17:04
Zgłoś
ApApXtrA 2011-07-12, 18:19
Zgłoś
czwm 2011-07-12, 19:22
Pewnie większość z was którzy to obejrzeli posrała się w majtaski i dlatego tak piłujecie autora
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-07-12, 20:59
Ciekawi użytkownicy pojawiają się na sadisticu. Jedna osoba postawiła mi piwo za temat i dwa komentarze a także postawiła je osobom, które w komentarzach jadą po mnie i po tym temacie jak po burej suce

Swoją drogą historia tego tematu też jest ciekawa. Przypomina mi historię książki, którą Brian napisał w jednym z odcinków 'Family Guy'. Dla ułatwienia dodam, że książka nazywała się: 'Wish it, Want it, Do it'
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-12, 22:27
Nie ma to jak zachwycać się I-doserem czyli efektem placebo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem