Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
f................k 2011-06-23, 13:22 7
:/ poziom humoru 12-sto latka
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-23, 13:25
Mi jakoś nie było do śmiechu, jak zobaczyłem 'treść właściwą'.

I c🤬j. Btw '12-latka' jak coś
Zgłoś
M................n 2011-06-23, 13:45 86
Zakończenie było tak przewidywalne jak to, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola i wymyśli tak żałosny nick. I nie będziesz mi mówił co mam robić, wyp🤬alaj z tym ścierwem.
Zgłoś
NuclearBlast 2011-06-23, 14:01 3
Porażka po prostu porażka .....
A ten dźwięk od samego początku to Idoser . Który działa i to całkiem fajnie . Od kiedy była znajoma posłuchała " Gates of hell " u mnie w domu . Od tamtego czasu się nei odzywa do mnie
Zgłoś
B................g 2011-06-23, 14:08 2
MasterRokhan napisał/a:

, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola

Oby mój intelekt nie zaczął pisać komentarzy
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-23, 14:32 2
MasterRokhan napisał/a:

Zakończenie było tak przewidywalne jak to, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola i wymyśli tak żałosny nick. I nie będziesz mi mówił co mam robić, wyp🤬alaj z tym ścierwem.

Tak, o nickach moglibyśmy porozmawiać Prawdę mówiąc to najpierw wymyśliłem nick, potem dopiero to wrzuciłem (w przerwie zjadłem batona). I raczej oznaką niskiego intelektu jest napinka bez powodu, używanie 'ad personam'. I ja też cię kocham my nigga friend.
Zgłoś
-................- 2011-06-23, 15:31
serce stanelo, slabe filmowanko, wyjazd z tym z sadola noo0bie
Zgłoś
u................t 2011-06-23, 15:50
@up

noo0bie...?Ja p🤬le skąd Ty się wyrwałeś?Patrząc na Twój dorobek to tematów 0 posty 3.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-23, 16:40 8
-Nikos-,

'Noo0bie' powiadasz? Więc przyjrzyjmy się bliżej treści Twoich postów...:

Cytat:

spoko tekscio

Nie uzywasz polskich znaków a jeśli już, to wychodzą ci takie mutanty (mniemam, że miało być 'gołąb'):
Cytat:

gałab

No proszę cię:
Cytat:

zaczol

Btw: w swoim słowie 'Noo0b' użyłeś tzw. pokemońskiego stylu pisania...

No i jak tam?
Zgłoś
b................0 2011-06-23, 18:10 3
@twojastarasiespasla co nie zmienia faktu, że jakieś c🤬jowe te twoje drugi:)
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-23, 18:29 3
@up
scary face nie ma nic wspólnego z tą muzyką podobno potrafi wywoływać halucynacje, stany podobne do tych narkotycznych.
Zgłoś
b................0 2011-06-23, 20:08
@twojamatkajestgruba wiem:) o brown noise też pewnie słyszałeś ten dźwięk dopiero wywołuje ciężkie stany:)
Zgłoś
think666 2011-06-23, 20:29
Był kiedyś temat z tym związany, dałem tam linka do tego kawałka. Na mnie działał raczej średnio.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
b................0 2011-06-23, 21:23
@think666 bo w tych wszystkich dżwiękach chodzi o częstotliwość i na zwykłym sprzęcie tego działania nie odczujesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie