👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Porażka po prostu porażka .....
A ten dźwięk od samego początku to Idoser . Który działa i to całkiem fajnie . Od kiedy była znajoma posłuchała " Gates of hell " u mnie w domu . Od tamtego czasu się nei odzywa do mnie
A ten dźwięk od samego początku to Idoser . Który działa i to całkiem fajnie . Od kiedy była znajoma posłuchała " Gates of hell " u mnie w domu . Od tamtego czasu się nei odzywa do mnie

MasterRokhan napisał/a:
, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola
Oby mój intelekt nie zaczął pisać komentarzy

serce stanelo, slabe filmowanko, wyjazd z tym z sadola noo0bie

-Nikos-,
'Noo0bie' powiadasz? Więc przyjrzyjmy się bliżej treści Twoich postów...:
Nie uzywasz polskich znaków a jeśli już, to wychodzą ci takie mutanty (mniemam, że miało być 'gołąb'):
No proszę cię:
Btw: w swoim słowie 'Noo0b' użyłeś tzw. pokemońskiego stylu pisania...
No i jak tam?
'Noo0bie' powiadasz? Więc przyjrzyjmy się bliżej treści Twoich postów...:
Cytat:
spoko tekscio
Nie uzywasz polskich znaków a jeśli już, to wychodzą ci takie mutanty (mniemam, że miało być 'gołąb'):
Cytat:
gałab
No proszę cię:
Cytat:
zaczol
Btw: w swoim słowie 'Noo0b' użyłeś tzw. pokemońskiego stylu pisania...
No i jak tam?

@up
scary face nie ma nic wspólnego z tą muzyką
podobno potrafi wywoływać halucynacje, stany podobne do tych narkotycznych.
scary face nie ma nic wspólnego z tą muzyką

@twojamatkajestgruba wiem:) o brown noise też pewnie słyszałeś
ten dźwięk dopiero wywołuje ciężkie stany:)

Był kiedyś temat z tym związany, dałem tam linka do tego kawałka. Na mnie działał raczej średnio.

@think666 bo w tych wszystkich dżwiękach chodzi o częstotliwość i na zwykłym sprzęcie tego działania nie odczujesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie