Mi jakoś nie było do śmiechu, jak zobaczyłem 'treść właściwą'.
I c🤬j. Btw '12-latka' jak coś

I c🤬j. Btw '12-latka' jak coś

Zakończenie było tak przewidywalne jak to, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola i wymyśli tak żałosny nick. I nie będziesz mi mówił co mam robić, wyp🤬alaj z tym ścierwem.
Porażka po prostu porażka .....
A ten dźwięk od samego początku to Idoser . Który działa i to całkiem fajnie . Od kiedy była znajoma posłuchała " Gates of hell " u mnie w domu . Od tamtego czasu się nei odzywa do mnie
A ten dźwięk od samego początku to Idoser . Który działa i to całkiem fajnie . Od kiedy była znajoma posłuchała " Gates of hell " u mnie w domu . Od tamtego czasu się nei odzywa do mnie

MasterRokhan napisał/a:
, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola
Oby mój intelekt nie zaczął pisać komentarzy

MasterRokhan napisał/a:
Zakończenie było tak przewidywalne jak to, że twój niski intelekt, wrzuci owe gówno na sadola i wymyśli tak żałosny nick. I nie będziesz mi mówił co mam robić, wyp🤬alaj z tym ścierwem.
Tak, o nickach moglibyśmy porozmawiać

serce stanelo, slabe filmowanko, wyjazd z tym z sadola noo0bie

@up
noo0bie...?Ja p🤬le skąd Ty się wyrwałeś?Patrząc na Twój dorobek to tematów 0 posty 3.
noo0bie...?Ja p🤬le skąd Ty się wyrwałeś?Patrząc na Twój dorobek to tematów 0 posty 3.
-Nikos-,
'Noo0bie' powiadasz? Więc przyjrzyjmy się bliżej treści Twoich postów...:
Nie uzywasz polskich znaków a jeśli już, to wychodzą ci takie mutanty (mniemam, że miało być 'gołąb'):
No proszę cię:
Btw: w swoim słowie 'Noo0b' użyłeś tzw. pokemońskiego stylu pisania...
No i jak tam?
'Noo0bie' powiadasz? Więc przyjrzyjmy się bliżej treści Twoich postów...:
Cytat:
spoko tekscio
Nie uzywasz polskich znaków a jeśli już, to wychodzą ci takie mutanty (mniemam, że miało być 'gołąb'):
Cytat:
gałab
No proszę cię:
Cytat:
zaczol
Btw: w swoim słowie 'Noo0b' użyłeś tzw. pokemońskiego stylu pisania...
No i jak tam?

@twojastarasiespasla co nie zmienia faktu, że jakieś c🤬jowe te twoje drugi:)
@up
scary face nie ma nic wspólnego z tą muzyką
podobno potrafi wywoływać halucynacje, stany podobne do tych narkotycznych.
scary face nie ma nic wspólnego z tą muzyką

@twojamatkajestgruba wiem:) o brown noise też pewnie słyszałeś
ten dźwięk dopiero wywołuje ciężkie stany:)

Był kiedyś temat z tym związany, dałem tam linka do tego kawałka. Na mnie działał raczej średnio.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

@think666 bo w tych wszystkich dżwiękach chodzi o częstotliwość i na zwykłym sprzęcie tego działania nie odczujesz