📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

cytując klasyka:
"Mój dziadek zginął w Auschwitz... spadł z wieżyczki"
"Mój dziadek zginął w Auschwitz... spadł z wieżyczki"
Ja bym to całe Ausschwitz Birkenau zburzył w p🤬du, wynajął tiry od Pudziana, założył plandeki "German Death Camps", i wysypałbym to w p🤬du pod Bundestagiem w Berlinie. O i jeszcze bym poprosił tego Gadowskiego od "Łowcy Smoków" żeby zrobił dokument.

Najbardziej znany z polskich obozów zagłady. To muzeum powinno tam stać po wsze czasy i przypominać do jakich okrucieństw zdolny jest gatunek ludzki.
janlew napisał/a:
Ja bym to całe Ausschwitz Birkenau zburzył w p🤬du, wynajął tiry od Pudziana, założył plandeki "German Death Camps", i wysypałbym to w p🤬du pod Bundestagiem w Berlinie. O i jeszcze bym poprosił tego Gadowskiego od "Łowcy Smoków" żeby zrobił dokument.
ja to bym tego kolesia wynajal do tej roboty

Ogólne zasada była taka ze w Naziżmie człowiek był warty około 7 marek. Włosy na materace i skarpety, mydło wutopione z tłuszczu, skóra na abazury, zęby itp. W komunizmie człowiek był wart około 3 tygodnie wyrębu tajgi.

"Twoje i browarujących Twoje wpisy "kolegów") wrzuty na forach wiedz, że nie jesteś sam... A na pewno nie jesteś anonimowy..."
Grozisz mi czy, chcesz się na randkę umówic?
Grozisz mi czy, chcesz się na randkę umówic?

Ale z was są niesamowite debile. Dalej się nie połapaliście, że 'Loaloa' właśnie liczy na to, byście pisali takie rzeczy - po to trolluje, prowokuje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie