Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Australijski Josef Fritzl
R................g • 2009-09-17, 19:08
Cytat:

Kolejny kraj donosi o "swoim Fritzlu". Tym razem przypadek wieloletniego gw🤬cenia córki przez ojca i posiadania z nią dzieci, został nagłośniony w Australii. Mężczyzna wykorzystywał swoją córkę przez 30 lat i spłodził z nią czwórkę dzieci - informuje CNN.
Ponad 60-letnio mężczyzna zaczął wykorzystywać swoją córkę w latach 70. XX wieku, gdy miała 11 lat. Gehenna trwała prawie każdego dnia, aż do 2007 roku - informuje CNN powołując się na australijską gazetę "Herald Sun", która pierwsza opisała sprawę.

W wyniku gw🤬tów urodziło się czworo dzieci, każde z wadami genetycznymi. Jedno z nich zmarło. Władze południowo-wschodniego stanu Victoria nie chcą ujawniać więcej szczegółów, zwłaszcza danych personalnych mężczyzny. Potwierdzono tylko, że mężczyzna został aresztowany pod zarzutem gw🤬tu i kazirodztwa.

Cała historia wywołała w Australii poruszenie. Od razu zaczęto ją porównywać do przypadku Josepha Fritzla, 73-letniego Austriaka, który przez 24 lata więził w piwnicy swoją córkę, gw🤬cił ją i spłodził z nią siedmioro dzieci.

Oskarżony mężczyzna nie przyznał się do gw🤬tów, ale został aresztowany na podstawie badań DNA. Matka ofiary powiedziała prasie, że nie zdawała sobie sprawy z faktu wykorzystywania jej córki, pomimo tego, że mieszkali razem w jednym domu. - Żyjemy w dużym domu, więc nie wiedziałam - powiedziała mediom. Powiedziała, że jej córka w niejasny sposób wypowiadała się na temat ojcostwa jej dzieci. - Mówiła tylko coś na temat wychodzenia do nocnych klubów i spotykania się z jakimś znajomym. Potem w ogóle już nic nie mówiła na ten temat - mówiła matka.

Ofiara gw🤬tów, która teraz ma ponad 40 lat, po raz pierwszy informowała policję, że jest wykorzystywana w 2005 roku. Później odmówiła jednak współpracy i dalszych zeznań, w obawie o swoje bezpieczeństwo. Po raz kolejny zgłosiła się na policję w czerwcu 2008 roku. Wtedy władze zarządziły badania DNA jej ojca - mężczyzna został aresztowany w lutym tego roku. Wcześniej informacje o całej sprawie przedostały się do prasy. Kobieta i jej trójka dzieci zostały umieszczone w domu opieki.

Jedna z sąsiadek rodziny powiedziała "Herald Sun", że miała pewne podejrzenia co do ojca ofiary, ale nie chciała się wtrącać. - Nie poszłam z tym do nikogo, ponieważ nie była to niczyja sprawa - powiedziała gazecie.

źródło

Ja czekam na polską wersje
Zgłoś
R................k 2009-09-17, 19:14
odkąd świat dowiedział się o Fritzlu, nagle cała reszta zaczęła się ujawniać :/ pragną rozgłosu czy co? -.-
Zgłoś
R................g 2009-09-17, 19:17
jeden komentarz z onetu mnie zniszczył
Cytat:

KAZDY kraj,kazde miasto ,kazda wioska .kazdy dom ma swojego zboczenca...mojej kolezanki maz jezdzil na philipiny 10 lat niby w interesach,,,facet jest prezesem w spoldzielni mieszkaniowej w bialymstoku...przeciez nie powiem jej,ze on tam jezdzil na mlode dziewczynki...z czasem opisali go w gazecie,ze w ramach lapowki dostawal te 'egzotyczne 'wycieczki

Ahahahahah teraz nikt nie dojdzie do tego kto to
(jeżeli to prawda)
Zgłoś
andariel 2009-09-17, 19:19 2
Rozek napisał/a:

odkąd świat dowiedział się o Fritzlu, nagle cała reszta zaczęła się ujawniać :/ pragną rozgłosu czy co? -.-

Tak, 11-latka sama wskoczyla ojcu do lozka i dala sie zgwalcic, po to, zeby po 50tce byc slawna GTFO.
Zgłoś
Gondone 2009-09-17, 19:20
se.pl/wydarzenia/kraj/oto-polski-fritzl_71122.html

"oto polski fritzl"...
Zgłoś
R................g 2009-09-17, 19:21 1
6 lat... tylko w 20% jest tak zwyrodniały jak ten Australijczyk...
Ale jaki kraj tacy zboczeńcy
Zgłoś
Gondone 2009-09-17, 19:22
jakos niedawno była tez historii z Lipian pow. Myślibórz.
chyba 3 dzieci koles córce zmajstrował.

różnica jest taka, ze taki Fritzl musiał sie chować po piwnicach,
a u nas ludzie mieszkają w 2 pokojach, a i tak nikt nic nie wie, dzieci sie biorą nie wiadomo skąd...
Zgłoś
Satan 2009-09-17, 19:25 8
Niedługo będzie world childraper awards. Gala jak miss świata. Najpierw życiorysy uczestników, potem prezentacje. Głosować będziemy smsami.
Zgłoś
S................a 2009-09-17, 19:38
po pierwsze nie od fritzla zaczęli się ujawniać tylko jak nie było o tym słychać wcześniej to ktoś musiał być pierwszy no i fritzl był a dalej to mogł być przypadek a dwa , jak głupim trzeba być by przez 30 lat dawać się gw🤬cić ojcu i nic nie mówić? o.0 prezcież z tego co czytam ona była wolna i mogłą wychodzić...
Zgłoś
k................c 2009-09-17, 19:38
Mnie rozp🤬ala w takich sprawach, że matka nigdy o niczym nie wiedziała, to samo znajomi rodziny czy sąsiedzi. Chyba wszyscy mieszkają w gigantycznych willach, bo nie widzę innego wytłumaczenia.
Zgłoś
andariel 2009-09-17, 20:31 1
Satan napisał/a:

world childraper awards

Oj, "rapist", nie "raper".
Zgłoś
Byczarz 2009-09-17, 21:03 1
Baalp napisał/a:

Ja czekam na polską wersje

Nie czekaj, tylko bierz się do roboty!

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
mesiash 2009-09-17, 22:40
a ja się pytam, gdzie byli wtedy rodzice? :sex:
Zgłoś
Satan 2009-09-17, 22:42
rapist, racja, się pospieszyłem ;p
Zgłoś
m................u 2009-09-18, 1:35
"Nie poszłam z tym do nikogo, ponieważ nie była to niczyja sprawa"
Generalnie genialnie. Tak ciężko kogokolwiek zawiadomić, chociażby i głupią opiekę społeczną czy policję?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie