Czy to już pora aby depresyjne zimowe pijaństwo zamienić na radosne letnie chlanie?
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
On pytał o cenę piwa w Austrii, ale w sumie to to samo co Australia
pakicito napisał/a:
On pytał o cenę piwa w Austrii, ale w sumie to to samo co Australia
Ta. Jak się skapowałem, że na ślepo z napisów tłumaczyłem to już było po kompilacji filmu i wgraniu na sadola więc uznałem, że p🤬lę przerabianie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dobre, bo polskie!
Wstąp na piwko naprzeciwko:
KORKOCIĄG - Drastyczne Skutki Picia Alkoholu:
facetpo40.pl/ksiazka-film/10-filmow-o-alkoholizmie-ktore-warto-obejrzec/
przestałem pić, bo szkoda mi czasu, w tygodniu nie bo praca, w weekend nie bo nic nie zrobie, na strzelnice nie pojade.. na urlopie nie bo nigdzie nie pojade i nic nie zobacze..
dawniej dzień na urlopie wyglądał tak: koło 14 grill no to 4-5 piwek, wieczorkiem kolacyjka to flaszeczka, rano zanim człowiek wytrzeźwiał i mógł gdzieś pojechać to sąsiad na grila zaprasza..
Szósty miesiąc bez alkoholu. Jedyna różnica to wstawanie bez kaca. Nie mam ani więcej energii, ani nie czuję się wyraźnie lepiej, a świat odbieram na trzeźwo więc chyba jeszcze bardziej dociera do mnie w jakim syfie żyjemy.
Więc w dupę niech się pocałują wszyscy fit celebryci i niech przestaną p🤬lić jak super jest bez alkoholu, nie jest. Normalnie jest, a nawet nudno.
Cytat:
Österreich
Australia... Tłumaczenie git, widać że jankeska robota
No nie wiem. Mi tam po 2-3 piwka to w ogóle nie chce sie robić. Chyba, że się najebie to wtedy sie wkręcam w robotę.
Przecież to jest jakiś program satyryczny!
Nie wiedziałem że Wini tak dobrze po niemiecku gada.