Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy mu sie woda do środka wlała?
Brudny był to się umył i przy okazji samochód/
@frynas - na bank się wlała. Widocznie ma na tyle jebitny silnik, że chodzi nawet zalany.
Ja tam wolę Hummera, Amerykańską legendę
konto usunięte
2010-08-23, 22:19
kup i zatankuj to hamerykańskie bydle,samuraj najlepszy i najtańszy jak ktoś chce w offroad chce się pobawić
@all-up
macie problemy, kupcie sobie 126p, wyprowadźcie wlot powietrza 1m ponad dach i macie terenówkę... jak przykleicie sobie młotek na masce będziecie mogli go nazywać Polish-Hummer
konto usunięte
2010-08-23, 23:32
@S.W.A.T że co?? legenda chyba chodziło Ci o gówno
Samurai jest dla leszczy, już lepszy Cherokee.
@ Diesel9.1
Hummer, a hammer to dwa różne słowa, ty młotku.
@ gangreel
Wracaj do napalania się na samochody bez charakteru dla kobiet. Motoryzację dla prawdziwych mężczyzn, zostaw właśnie nam. Facetom.
Czyli żegnamy w topicu.
konto usunięte
2010-08-23, 23:55
@S.H.I.T czy jaki masz tam nick, proszę cię nie spinaj się tak, to, że mam własne zdanie nie znaczy żemasz racje.
zreszta sam masz w opisie "Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!" to gratuluje samooceny
macie problemy, kupcie sobie 126p, wyprowadźcie wlot powietrza 1m ponad dach i macie terenówkę... jak przykleicie sobie młotek na masce będziecie mogli go nazywać Polish-Hummer
ja pojedziesz autem z zapłonem iskrowym pod wodą to masz u mnie flaszkę
S.W.A.T napisał/a:
Samurai jest dla leszczy, już lepszy Cherokee.
@ Diesel9.1
Hummer, a hammer to dwa różne słowa, ty młotku.
@ gangreel
Wracaj do napalania się na samochody bez charakteru dla kobiet. Motoryzację dla prawdziwych mężczyzn, zostaw właśnie nam. Facetom.
Czyli żegnamy w topicu.
Dzięki

bez Ciebie żyłbym w nieświadomości!!!