Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu

Czy ten bajer będzie przydatny ??? Na pierwsze wrażenie WOW co za fajny bajer , ale po chwili przychodzi myśl jak to auto zachowa się w przypadku pojawienia się innych aut czy też ludzi ? I została jeszcze jedna rzecz do rozwiązania ... Co z kopertami i miejscami dla inwalidów ? Jeśli to będzie tak dopracowane że wszystkie te rzeczy pogodzi to bajer na prawdę dobry !!!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-10, 22:29 2
pewnie murzyn siedzi w fotelu (nie widać go)
sama a7 bardzo zacny samochodzik.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2013-01-10, 22:41
jeździ jak baba...
Zgłoś
nurgle 2013-01-10, 22:43 19
@up baba by tyłem nie zaparkowała
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-10, 22:51
To coś migacza nie dało.. tak jest dopracowane ;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-10, 23:02 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-10, 23:43 7
i kierowca na imprezie nie potrzebny.
Zgłoś
szeff3000 2013-01-11, 0:03 6
Ja bym się zapytał co z kradzieżą bo niezły kąsek to był jak jedzie samochód bez kierowcy, lub odblokowanie tego sterowania innym czujnikiem, będzie kusić i ktoś wymyśli na to haka
Zgłoś
xblazex 2013-01-11, 0:29 8
może i jestem staroświecki ale wolę sam jeździć autem
patryk28091991 napisał/a:

bajer na prawdę dobry

i nie, to nie ułatwia nam życia, moim zdaniem to jeszcze bardziej robi z nas niepełnosprawnych
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 0:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Misiek_KRK 2013-01-11, 7:41
na komórce samochód zaparkowany jest przodem(4:33), a w rzeczywistości tyłem. coś tu nie działa prawidłowo
Zgłoś
Pan gazownik 2013-01-11, 10:25 5
nie otworzyl jej drzwi. cham!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 10:27 2
A jak mu coś strzeli do "głowy" i pojedzie na dupeczki?? Ja bym nie ufał, mając taka fure pewnie bym pojechał więc czemu on miałby tego nie zrobić?
jestem na nie!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 10:27 1
mówcie co chcecie ale dla naszych drogich pań wynalazek jak znalazł odkąd kobiety kierują samochodami powinno być coś takiego albo przynajmniej podręczny murzyn żeby parkował za nie
Zgłoś
bujaszaka 2013-01-11, 10:30 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem