Myślałem że to autostrada A4 pod Wrocławiem
To DTŚ między Katowicami a Zabrzem tam gdzie zaczynają się 3 pasy

A2 miedzy Warszawą a Łodzią identycznie. Niewolnicy zap🤬lają z fabryk, żeby zaoszczędzić około 5 minut bezcennego czasu na walenie harnasi przed TV, k🤬y bezmózgie tylko wypadki powodują i już w ogóle się nie da przejechać. Cebule j🤬e wagonami towarowymi powinni być dowożeni do kołchozów. Się rozpędziłem jak ci na filmiku.
Naucz się j🤬a cioto jeździć prawym pasem a nie 60 na lewym.
Szkoda że w Polsce nie ma zawodów tego typu. NASCAR to sztos totalny.
Ale jest GSMP i moce są tam często większe niż NASCAR 😀
Prawym tez mozesz wyprzedzac i stul p🤬de
A właśnie, że będę jechał nawet 40 jak mi się będzie podobało, a jedyne co możesz zrobić to zdjąć ustami skórę z zaropiałego menelskiego c🤬ja i zjeść moje gówno na deser. Cioto j🤬a:)
A właśnie, że będę jechał nawet 40 jak mi się będzie podobało, a jedyne co możesz zrobić to zdjąć ustami skórę z zaropiałego menelskiego c🤬ja i zjeść moje gówno na deser. Cioto j🤬a:)
Róbcie sobie chłopcy co tam chcecie. Ale...
Lewy pas służy do wyprzedzania, omijania przeszkody lub skręcania. W każdym innym wypadku kierowca powinien trzymać się jak najbliżej prawej strony jezdni. Za blokowanie lewego pasa i uporczywą jazdę po tej stronie kierowca może dostać mandat w wysokości od 20 do nawet 500 zł i dwa punkty karne.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"