👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I weź tu kup jakiegoś youngtimer'a albo małe miejskie auto.
Kolejna fobia, by patrzeć non stop w tylnie lusterko , kupić możliwie największego SUV'a i wyspawać w nim klatkę bezpieczeństwa najlepiej k*rwa z szyn kolejowych
Kolejna fobia, by patrzeć non stop w tylnie lusterko , kupić możliwie największego SUV'a i wyspawać w nim klatkę bezpieczeństwa najlepiej k*rwa z szyn kolejowych

ad3k77 napisał/a:
Typ na motorze powinien niezwłocznie zagrać w totka
Chyba na odwrót - powinien schować się w piwnicy i nie wychodzić już do końca życia. Właśnie zużył zapas szczęścia, który przypada na przeciętne życie człowieka w pokoleniu...
ad3k77 napisał/a:
Typ na motorze powinien niezwłocznie zagrać w totka
Było dwóch. Jednego zmieliło a drugi ocalał.
elajza15 napisał/a:
Kolejna fobia, by patrzeć non stop w tylnie lusterko
w TYLNE lusterko to i tak się patrzy non stop, nie trzeba do tego fobii.
wszystkie lusterka omiatam co kilka sekund, czy miasto, czy trasa.
jeśli robisz inaczej, będziem cię tu widzieć niebawem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie