Dość nisko zawieszony
To niskie zawieszenie niesie oczywiste skojarzenia z samochodami sebixów, które mają problem z przejechaniem typowej wyboistej drogi. O progach zwalniających nie wspomnę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-04-04, 14:15
Co on odj🤬? Naj🤬y czy ki c🤬j
Nie wierzę, że to facet był kierowcą... A problem był do rozwiązania w prosty sposób - pogonić towarzystwo na tył...
konto usunięte
2018-04-04, 14:31
no przyznaje orginalnie rozwiązał problem
konto usunięte
2018-04-04, 14:32
o k🤬a, takiego obrotu akcji się nie spodziewałem
Przejechał to przejechał, na c🤬j drążyć temat?
I te baby wspomagające wszystkich swoim krzykiem, jakie to k🤬a typowe, darcie ryja pomaga na wszystko
Suka blyat
Ehhh, a bylo tak blisko wzorowego harda
konto usunięte
2018-04-04, 15:21
Początkowo myślałem, że Polska. Dziób autobusu jak w Autosanie.
konto usunięte
2018-04-04, 15:23
Jak Jeremy Clarkson-tylko gaz.
Dobre wyjście z progu ale zbyt szybkie lądowanie, więc obniżam noty.
To są właśnie czasy internetu, kiedyś by typ sobie wesoło opowiadał tę historię na parkingu ochoczo spuszczając wachę, ale po tym materiale nawet nie wiem czy mu resoraka w tesco op🤬lą, będzie targał te piętno do końca życia.
konto usunięte
2018-04-04, 15:59
Może ktoś to jakoś wyjaśnić? Nie ogarniam...