👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aya napisał/a:
Niechcący dałam piwo - a ponieważ jesteś miękka p🤬a, która najwidoczniej startuje tylko do bab, ale tylko tych mniejszych, bo przy większych ci się jajeczka do brzuszka ze strachu chowają, to żałuję, że nie ma piweczek na minusie
ok, teraz możesz wrócić do kuchni, przynajmniej tam twoja opinia może mieć jakiekolwiek znaczenie

Jak ja nie nawidze takich bohaterów a może go zdradziła? a się wpiepszają
Zbysław napisał/a:
Jak ja nie nawidze takich bohaterów a może go zdradziła? a się wpiepszają
aha czyli można ją bić? bo go zdradziła? Ale jesteś głupi

Spermiarstwo aż się wylewa z komentarzy. Kij ma zawsze dwa końce, no chyba, że gość jest chory psychicznie i żyje w swoim świecie, zakładając, że nie została napadnięta przez przypadkowego typa. Mimo wszystko nie jestem za siłowym rozwiązywaniem problemów. Najlepiej się spakować i wynieść, albo usiąść i porozmawiać jak ludzie.
@Halman
Możliwe że próbował ją okraść bądź pobić. Żadne z tych zachowań nie jest usprawiedliwione tym że ktoś kogoś zdradza. W cywilizowanym świecie.
Możliwe że próbował ją okraść bądź pobić. Żadne z tych zachowań nie jest usprawiedliwione tym że ktoś kogoś zdradza. W cywilizowanym świecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie