Wraca koleś autobusem wyj🤬y po robocie, siedzi, a nad nim dwa mohery obrabiają mu dupe, bo im miejsca nie ustąpił:
-Ja wychowalam 5 dzieci i każde by ustąpiło!
-Ja wychowalam 10 dzieci i każde by ustąpiło! itd.
Na co koleś gdy już nie wytrzymal:
-Jak żeście k🤬a tłoku narobiły to teraz stójcie!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kierowca wstał i zaczął klaskać.
a kierowca nie wstał bo był ślepym, głuchoniemym paralitykiem
...a tvn zrobiło o tym interwencję
Można rzec tym razem, że nie temat obniża poziom portalu, a komentarze poziom tematu. Ode mnie piwko za świetny żart

.
A ja wychowałem 15 dzieci
delsol@
ja kilka biliardów, ale wszystkie giną z wysuszenia
serio, niektórzy ludzie myślą że tylko oni są zmęczeni/bolą ich nogi. to że ktoś młody, ale pracuje, to tego już domyślić się nie da. piwko.
starsze od internetu, a historia ściągnięta z piekielni.pl
konto usunięte
2012-11-17, 19:24
konto usunięte
2012-11-17, 21:02
Żesz kurde, nie cierpię jak wracam sterana na chatę i stare babozordy mi się próbują wepchnąć. Raz nawet jakaś babka z wnuczkiem, takim dzieckiem energicznym, kilkuletnim kazała mi ustąpić bahorowi miejsca :O A kiedyś jakieś dwie idiotki około 50tki wbiegły do autobusu, gdy chciałam już usiąść na wolnym siedzeniu to jedna popchnęła moje p o ś l a d k i z wrzaskiem: Zajęte! Zajęte! Byłam w takim szoku, że nawet nie zareagowałam...
Anamara napisał/a:
Żesz kurde, nie cierpię jak wracam sterana na chatę i stare babozordy mi się próbują wepchnąć. Raz nawet jakaś babka z wnuczkiem, takim dzieckiem energicznym, kilkuletnim kazała mi ustąpić bahorowi miejsca :O A kiedyś jakieś dwie idiotki około 50tki wbiegły do autobusu, gdy chciałam już usiąść na wolnym siedzeniu to jedna popchnęła moje p o ś l a d k i z wrzaskiem: Zajęte! Zajęte! Byłam w takim szoku, że nawet nie zareagowałam...
Jej się Twoje p o ś l a d k i spodobały

do nich krzyczała zajęte... ja bym tak zrobił hihih :*. Babozordy mi sie podobają- pasuje do nich