swietna robota, leci piwko. Co mnie zdziwilo, naprawde istnieja kretyni ktorzy sluchaja muzyki z telefonu na glos !! jestem w szoku, Polska to je dziwna kraj.
podpis użytkownika
ble ble
P🤬lę to i tak nie kupie nic w Croppie
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Czy mi się k🤬a wydaje, czy tępy c🤬j z plakatu i ta ostatnia panienka słuchali tej samej "muzyki"?

mario-s3 ty to chyba ten z plakatów
Powinni jeszcze dla tych oszołomów po liściu sprzedawać ..

Powinni jeszcze dla tych oszołomów po liściu sprzedawać ..
Dla mnie majstersztyk, tępą k🤬iarnie nie ucisza się po dobroci tylko właśnie możliwie jak najbardziej chamskim sposobem. Nie ma co prosić, jak jeden k🤬s ze szmatą posrają się ze wstydu to może wyłączą ten p🤬lony badziew. Według mnie taka ekipa powinna być w każdym mieście.
bardzo fajna akcja
mina tego glownego didzeja zdzierajacego swoje plakaty - bezcenna
Dobrze tak tej k🤬ie
.
Ta j🤬a lafirynda tez dała z tą muzą . Wszystkich utylizowac !

mina tego glownego didzeja zdzierajacego swoje plakaty - bezcenna

Ta j🤬a lafirynda tez dała z tą muzą . Wszystkich utylizowac !
MaciejZeSparty napisał/a:
A widziałeś ty k🤬a tam jego minęjego mina przy oglądaniu plakatów ..bezcennna.. leci bro !

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Ale widać, że prawdziwy didżej wierny swoim ideałom nawet jak zrywał to w w ręce dzierży telefon

W ostatni piątek mój znajomy spotkał w metrze jednego z przedstawicieli gatunku Czasoumilaczy, który nie dość, że słuchał jakiegoś gówna typu Firma jp to jeszcze śpiewał do ucha swojemu kumplowi. Dodam jeszcze, że trochę się posprzeczali bo mój znajomy miał niezły ubaw z kolesia (gimnazjum) i jak tak się kłócili to jakiś starszy dziadek krzyczał cały czas " i wyłącz to gówno"

mario-s3 napisał/a:
ale gówno omg
szkoda czasu na ten filmik
A weź sp🤬alaj.