Pasażer pewnie chciał złożyć reklamacje , ale kierowca takowej nie uwzględnił mając po swojej stronie lepsze kontrargumenty
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale chłoptasiowi mano spuścił, brawo kierowca, na koniec brakowało tylko kopa w dupę.
Dawno nie czułem się tak bardzo usatysfakcjonowany. Dajcie fajkę!
Srogi wp🤬l nie tylko bawi ale i uczy. Chłopak z autobusu wysiadł już grzeczny i ułożony.
Zajebisty wp🤬l

piwa fh🤬j dla kierowcy
Ja raz tak w p🤬de dostałem jak chciałem kupić bilet ze zniżką studencką a legitymacje miałem niepodbitą
dzień po terminie znaczy sie
Dobry pasażer to spokojny pasażer
Oooo! Ale mu naj🤬. Pięknie. I jeszcze ten strzał na p🤬dę na do widzenia. Brawo!
Koleś przyjął 13 strzałów na ryj w autobusie + 1 na zewnątrz... Przy takiej "łapie" kierowcy, z ryja pasażera powinna być galareta, a ten wyszedł o własnych siłach... jak???
Jak go szczylek zaczął plaskaczami okładać, to się nie ma co dziwić że dostał taki wp🤬l. Niech zdejmie spodnie i założy kieckę, będzie mu bardziej pasować.
Cos zbyt lagodnie mu wp🤬lil
BigCohones napisał/a:
Koleś przyjął 13 strzałów na ryj w autobusie + 1 na zewnątrz... Przy takiej "łapie" kierowcy, z ryja pasażera powinna być galareta, a ten wyszedł o własnych siłach... jak???
Ale tez nie wiesz czy na pewno go za kazdym razem trafil z rowna sila

Wiesz jak to jest, raz trafisz a raz przeleci Ci reka centymetr dalej i juz sila jest zredukowana o 90%
A kierowca autobusu wstał i zaczął chlastać...
Kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać... po jego ryju
konto usunięte
2019-01-22, 11:13
słaby wp🤬l bo gosciu chodzi - kierowca bije jak baba