2 momenty w tym były najlepsze, gdy musiał popić suchara i ba dum tss na końcu.
Niezły musicie mieć ból dupy, że tak hejtujecie
Ogólnie nie znoszę polskich kabaretów, ale ten gość akurat daje radę, piwko.

Ogólnie nie znoszę polskich kabaretów, ale ten gość akurat daje radę, piwko.

koles musi troche popracowac,zeby w trakcie nie parskac smiechem,ale piwko leci na zachete. Podpisano, Znawca Kabaretowy

Poziom wcale nie jest poniżej dna. Nie jest źle, można obejrzeć i się pośmiać.

niech te k🤬y z pierwszych dwoch komentow cos opowiedza, to my tez sie posmiejemy
Mi się podobało, piwo dla gościa i c🤬j w dupę każdej ciotce która będzie tutaj płakała że "amerykanskie so lepsze"! Nauczmy się że jeżeli coś się nam podoba to należy się temu wyraz aprobaty nie natomiast porównania z zagranicznymi wersjami które uważamy za fajne głownie przez postkomunistyczne kompleksy.

Dobre jest, lepsze niż połowa rodzimej sceny kabaretowej. Z Bałtroczykiem na czele.
W sumie to tylko trzy fragmenty wywołały uśmiech na mojej twarzy (nie mylić z rozśmieszeniem) a tak to słabe. Ten kto twierdzi inaczej wg. mnie ma słaby gust i rzadko kiedy się śmieje.
@up, tez przy nim kiedys walilem.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Nie wątpię, ze w skali naszej sceny kabaretowej wypada znakomicie, ale i tak to syf, bo w naszym kraju każdy kabaret to porażka i oglądają go tylko cioty i c🤬je.