Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:05
konto usunięte 2013-10-01, 15:04 13
hłe hłe hłe , dawno się tak nie uśmiałem

plus piwko za porządek na ulicy
Zgłoś
Pater patriae 2013-10-01, 15:08 32
W ciągu kilku lat to dopracują i geniusze po europeistyce stracą kolejne potencjalne źródło zatrudnienia.
Chociaż w sumie nie wiem, czy tych debili by przyjęli na śmieciarkę, bo trochę jednak za trudne to dla nich chyba...
Zgłoś
landryn570 2013-10-01, 15:18 1
Lagga miał ;d
Zgłoś
BongMan 2013-10-01, 15:19 100
Robiłem na śmieciarce w Holandii, zajebista robota. Jedziesz sobie na tyle śmieciarki (tzw. skrzydłowy na śmieciarce), słońce świeci, wiaterek wieje, podziwiasz okolicę. Podjeżdżasz, podpinasz kubeł, drugi gość naciska przycisk (jest dwóch: załadunkowy i operator), potem odstawiasz kubeł na miejsce i dalej jedziesz. Do tego nie zbieraliśmy zwykłych śmieci, tylko makulaturę, więc nic nawet nie śmierdziało. I to piękne uczucie, że wykonując taką robotę tam, zarabiasz więcej niż w Polsce nauczyciel czy policjant
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 15:20 281
@BongMan
A czego Ty w życiu nie robiłeś? Co chwila nowe historie.
Zgłoś
TRQPL 2013-10-01, 15:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lasyk 2013-10-01, 16:08 111
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 16:15 50
BongMan człowiek renesansu
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 16:24
mógł sie tak nie popisywać
Zgłoś
krzysztof48 2013-10-01, 16:41
ja marze aby pracowac w okolicy na smieciarce szkoda ze nie urodzilem sie w tej rodzinnej firmie zarabial bym z 3500 : wiec nie juz sie nie smieje z tego zawodu
Zgłoś
papiez 2013-10-01, 16:45
niech w końcu opróżnią te kontenery z cyganami.
Zgłoś
WidziszINieGrzmisz 2013-10-01, 16:53
Ludzie sa z🤬by. Nie wiem co to ma byc to FR, ale raczej nie ma oznaczac Francji. Kosze wygladaja identycznie jak te w USA wydawane przez miasto. Te smieciarki sa tylko do szkla/plastiku gdzie nic nie moze byc pozlepiane by wlasnie takie kwatki nie wynikly. Wlasciciel domu napchal jakiegos gowna zamiast butelek to ma.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 17:45
Rano jak śmieciary jeżdżą to i tak zwykle ludzie już w pracy siedzą, więc jak będzie syf na chodniku to pójdzie na konto gimbazy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 18:12 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem