📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
hłe hłe hłe , dawno się tak nie uśmiałem
plus piwko za porządek na ulicy
plus piwko za porządek na ulicy
W ciągu kilku lat to dopracują i geniusze po europeistyce stracą kolejne potencjalne źródło zatrudnienia.
Chociaż w sumie nie wiem, czy tych debili by przyjęli na śmieciarkę, bo trochę jednak za trudne to dla nich chyba...
Chociaż w sumie nie wiem, czy tych debili by przyjęli na śmieciarkę, bo trochę jednak za trudne to dla nich chyba...
Robiłem na śmieciarce w Holandii, zajebista robota. Jedziesz sobie na tyle śmieciarki (tzw. skrzydłowy na śmieciarce), słońce świeci, wiaterek wieje, podziwiasz okolicę. Podjeżdżasz, podpinasz kubeł, drugi gość naciska przycisk (jest dwóch: załadunkowy i operator), potem odstawiasz kubeł na miejsce i dalej jedziesz. Do tego nie zbieraliśmy zwykłych śmieci, tylko makulaturę, więc nic nawet nie śmierdziało. I to piękne uczucie, że wykonując taką robotę tam, zarabiasz więcej niż w Polsce nauczyciel czy policjant
@BongMan
A czego Ty w życiu nie robiłeś? Co chwila nowe historie.
A czego Ty w życiu nie robiłeś? Co chwila nowe historie.
ja marze aby pracowac w okolicy na smieciarce szkoda ze nie urodzilem sie w tej rodzinnej firmie zarabial bym z 3500 :
wiec nie juz sie nie smieje z tego zawodu
Ludzie sa z🤬by. Nie wiem co to ma byc to FR, ale raczej nie ma oznaczac Francji. Kosze wygladaja identycznie jak te w USA wydawane przez miasto. Te smieciarki sa tylko do szkla/plastiku gdzie nic nie moze byc pozlepiane by wlasnie takie kwatki nie wynikly. Wlasciciel domu napchal jakiegos gowna zamiast butelek to ma.
Rano jak śmieciary jeżdżą to i tak zwykle ludzie już w pracy siedzą, więc jak będzie syf na chodniku to pójdzie na konto gimbazy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie