👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadistick to teraz portal pokroju "zrób to sam" ?? powinna być opcja butelką piwa po ryju...

Ah hAmerykanie zawsze znajdą sposób ,żeby jeszcze bardziej przytyć
No nie, każdy by na to wpadł.
Myślałem kiedyś nad wpakowaniem obciążnika do wnętrza futryny, tak żeby nie było widać.... Ale mi się nie chce wykonać.
Myślałem kiedyś nad wpakowaniem obciążnika do wnętrza futryny, tak żeby nie było widać.... Ale mi się nie chce wykonać.

Zajebiste tylko nie wiem czy zauważyłeś w Europie 90% drzwi balkonowych i tarasowych to skrzydła uchylne a nie suwane
Więc temat uważam za iście hipsterski

Więc temat uważam za iście hipsterski
piotrekp25 napisał/a:
dawno nie widziałem czegoś tak sadystycznego
MarioNetKa88 napisał/a:
sadistick to teraz portal pokroju "zrób to sam" ?? powinna być opcja butelką piwa po ryju...
Jak zwykle spinają się o to ludzie którzy na sadistica nie dodali ani jednego tematu.
Wymyślili to to cudo nasi wojacy w afganie
albo ktoś inny jeszcze wcześniej, w każdym bądź razie na zwykłych drzwiach też się da

U nas wystarczy nie pilnować monterów okien i drzwi podczas montażu i też zainstalują taki system.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie