P🤬deczki? Człowieku podczas jednego wypadku wyj🤬eś się dwa razy. Boczne kółka sobie zamontuj jak w rowerze dla trzylatków.
K🤬a i patyk żeby ojciec mógł prowadzić po prostej.
P🤬deczki? Człowieku podczas jednego wypadku wyj🤬eś się dwa razy. Boczne kółka sobie zamontuj jak w rowerze dla trzylatków.
Ssij pałę ciulu
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZatrzęsienie idiotyzmu i agresywny komentarz niby to osobiście od idioty - klasyka gatunku bulwersowania internautów.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
"Może kiedyś będzie hard ale nie tym razem"
Zamawiam wątrobę.
Bierz od razu nerkę, srajfona se kupisz
" Autorskie a wy co p*zdeczki dalej na kanapie? "
U nas pan Jezus nie umarł na krzyżu
Najpierw naucz się jeździć p🤬deczko
Ty to pewnie psi wytrysku tramwajem jeździsz. Umiem jeździć, po to to jest aby frygać, to nie przecinak że jeździsz 300 i zostaje mielonka.
Autorskie a wy co p🤬deczki dalej na kanapie?
Może kiedyś będzie hard ale nie tym razem
Najpierw naucz się jeździć p🤬deczko

Może kiedyś będzie hard ale nie tym razem
Jak będzie hard z tobą, to TY nie będziesz tego oglądał. Urwane nóżki, zgniecione płuca, czy główka kilkanaście metrów od szyi uniemożliwiają jakiekolwiek odbieranie bodźców. jedynie bezwiednie na koniec się wysrasz pod siebie i pstryk, światełko wyłączone. Wtedy JA siedząc wygodnie w fotelu, popijając zimne piwko popatrzę na twoje truchło z lekkim rozbawieniem i obrzydzeniem na widok twoich rozwleczonych flaków. Do zobaczenia na hardzie, a rychło!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jak będzie hard z tobą, to TY nie będziesz tego oglądał. Urwane nóżki, zgniecione płuca, czy główka kilkanaście metrów od szyi uniemożliwiają jakiekolwiek odbieranie bodźców. jedynie bezwiednie na koniec się wysrasz pod siebie i pstryk, światełko wyłączone. Wtedy JA siedząc wygodnie w fotelu, popijając zimne piwko popatrzę na twoje truchło z lekkim rozbawieniem i obrzydzeniem na widok twoich rozwleczonych flaków. Do zobaczenia na hardzie, a rychło!
Już od dawna mnie tam wyczekujecie, będę niebawem. Nasram na scenie jak prawdziwy artysta.