👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Achivement unlocked: ...:::BOOM!!! Headshot:::...
W wykonaniu dzieciaka!
W wykonaniu dzieciaka!
znowu fantazja mnie poniosła...myślałem że wpadną na ulicę, prosto pod samochód, nie musi to być ciężarówka, zwykły czinkol wystarczy... czy ja tak wiele wymagam?

pakicito napisał/a:
ja sie pytam gdzie sa rodzice??
Jeden rodzic wylądował na dziecku. Przeoczyłeś?

przypomniała mi się historia kiedy gdy miałem ok.10lat to jechałem z kolegą na rowerach i jakiś tam ojciec z córka (wiek ok.6 lat) jechali na motorynce i się zatrzymali dziewczynka na baku ojciec na siedzeniu i ojciec zapina jedynkę puszcza sprzęgło a motorynka do góry ;p ojciec spadł dziecko też i uciekło z płaczem do domu a ojciec sam na motorynce wracał ;D

biver napisał/a:
Jeden rodzic wylądował na dziecku. Przeoczyłeś?
Ty tak naprawde czy udajesz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie