Drodzy sadole! Jeśli komuś się nudzi przy komputerze i nie ma co robić, to polecam odbyć wirtualną podróż po salonie samochodowym w Singen ( Niemieckie miasteczko przy granicy z Szwajcarią).Większość aut jest na sprzedaż. Ilość pięknych oldtimerów i youngtimerów w jednym miejscu powala...
Parę zdjęć:
A tutaj macie link do wirtualnej podróży po salonie:
autosalon-singen.de/_virtueller_Rundgang_2012/vtour_html/index_en.html
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nots
2013-04-21, 22:55
@up
hehe, jasne
KMD
2013-04-21, 22:57
"Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo"~ Albert Einstein.
Cytat mi w ząb związany z tematem, ale podoba mi się.
Jeżeli ktoś chce obejrzeć masę świetnych aut w jednym miejscu to polecam wybrać się do muzeum motoryzacji w Sinsheim niedaleko Stuttgartu. Większość z aut, które tam są można było oglądać tylko na filmach jak np. Lambo w wersji terenowej. Do tego silnik statku w skali 1:1 rozwala swoją wielkością. Na koniec chyba największa atrakcja - dwa samoloty: Concorde i jego Rosyjski odpowiednik - można je obejrzeć również od środka. Polecam. Kilkadziesiąt kilometrów dalej jest inne muzeum, gdzie można zwiedzić Jumbo Jeta i prom kosmiczny Buran.
No to Sadole zablokowaliśmy im serwer

będzie że atak DDoS
konto usunięte
2013-04-21, 23:04
@do kogoś tam up. chyba nie wiesz co to za Alpha Romeo, kosztuje ponad bańkę, wyprodukowano ich bodajże 500.
fajnie że ktoś mi przypomniał jak biedny jestem
pewnie przez następne 9 lat będę trzeć laczka pod remizą 20 letnią Lancią bo nie będzie mnie stać nawet na 5 letnie cokolwiek innego
Sad but true
konto usunięte
2013-04-21, 23:22
~BongMan@
Taki fajny temat,
Takie fajne fotki,
a BongMan ;(
chybeck@ masz rację... ładnie wygląda na lawecie, mój ojciec co robić
@up
Wiem, wiem niestety o smutnej drugiej stronie medalu Alf...
Dlaczego dwaj kierowcy Alf nie pozdrawiają się w dzień na drodze?
Bo witali się już rankiem u mechanika.
konto usunięte
2013-04-22, 2:29
konto usunięte
2013-04-22, 8:11
konto usunięte
2013-04-22, 13:09
konto usunięte
2013-04-22, 13:11
@up biedronka to nie jest Polski market polaczyno, BANG
konto usunięte
2013-04-24, 19:43