Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Autostop
InnyName • 2018-10-11, 19:03
Ktoś przetłumaczy o co moze chodzić bo na zmywaku nie uczyli ang.

HA HA, nie byłem na zmywaku nigdy, po prostu się nie uczyłem

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
@ndrew 2018-10-11, 19:11 71
Akcja dzieje się w Calais gdzie pełno brudasów. Na pierwszym filmie mówi im, że nie jedzie do Anglii tylko do Holandii. Oczywiście lekarze z Afryki w to nie wierzą i pakują się na naczepę. Na drugim filmie śmierdziele zdają sobie sprawę, że nie jadą w pożądanym kierunku.
Zgłoś
Essent 2018-10-11, 19:26 10
Nie ten kierunek k🤬a murzyńska mać
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 19:42 2
Dobrze że nie nasrali do koparki jak to mają w zwyczaju. Czasami otwierasz ładunek w GB a tam nasrane, naszczane a towar rozwalony. Na szczescie na niskopodwoziówce moga rzeczywiście gówno zrobic.
Zgłoś
Halman 2018-10-11, 19:58 28
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 20:09 1
Machał rękami bo se śpiewał "I Believe I Can Fly"
Zgłoś
InnyName 2018-10-11, 20:43 1
@ndrew napisał/a:

Akcja dzieje się w Calais gdzie pełno brudasów. Na pierwszym filmie mówi im, że nie jedzie do Anglii tylko do Holandii. Oczywiście lekarze z Afryki w to nie wierzą i pakują się na naczepę. Na drugim filmie śmierdziele zdają sobie sprawę, że nie jadą w pożądanym kierunku.

No właśnie tak kurcze myślałem, dzięki za rozwianie wątpliwości, p🤬lniesz mi jeszcze rozprawkę z Polskiego na Szfabski?

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Zgłoś
Nexus69 2018-10-11, 22:26 1
Cwaj szwarceneger, komm nach holederlanden, beim śleśt tirenmobilen. Tirensczofer brechtem viel.
Zgłoś
gabriel0 2018-10-11, 22:53
Nie wiesz o co chodzi i wrzucasz materiał? Mistrz.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
kolo0707 2018-10-11, 23:39 1
InnyName nie ale p🤬lne tobie w ten tepy lep
Zgłoś
zdun 2018-10-12, 7:42
jak mi przykro
Zgłoś
InnyName 2018-10-12, 9:16
kolo0707 napisał/a:

InnyName nie ale p🤬lne tobie w ten tepy lep

Co ty tam p🤬lisz pod nosem?
Wróć z tatą niech przetłumaczy bo seplenisz

gabriel0 napisał/a:

Nie wiesz o co chodzi i wrzucasz materiał? Mistrz.

Ślepy?

podpis użytkownika

Zgłoś
spinaczel 2018-10-12, 11:13
zmien ta nazwe bo z autostopem to nie ma nic wspolnego k🤬a jego mac!

podpis użytkownika

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
Wiewór 2018-10-12, 11:56 1
Śmieszne by było jakby się zatrzymał dopiero w jakimś osranym kraju w Afryce

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
dzaanas86 2018-10-12, 19:04 1
Szkoda że nie ma możliwości takiego 20 godzinnego, bez-postojowego tranzytu na Sybir. To by się kur..wa murzyńskie doktory zdziwiły
Zgłoś