Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Autostopem do Gambii - Czyli zwiedzanie afrykańskich wsi.
konto usunięte • 2016-02-13, 17:42
Witam, ostatnio zainteresowało mnie to, jak wyglądają realia podróży autostopem po Afryce, według mnie dosyć ciekawy temat. Tak więc, szukając po blogach, forach itp. znalazłem taką oto serię, przedstawiającą jak wygląda właśnie taka forma podróżowania:

Mam nadzieję, że kogoś to zainteresuje. Aha chciałbym tylko dodać, że nie jest to pierwsza, lepsza znaleziona seria o podróżach do Afryki, ze znalezieniem ciekawego materiału męczyłem się około tygodnia. Pozdrawiam
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-13, 17:53 1
ciekawe czy zjedzą gościa żywcem czy chociaż upieką
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-13, 18:03
a skąd miał hajs na podróż do afryki?
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-13, 18:08 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adamko52 2016-02-13, 20:19 14
Coraz więcej takich podróżników, sam nakręcę autostopem do Krakowa może.
Zgłoś
kenzol 2016-02-13, 20:24
Gość nie potrafi tak zachęcić do oglądania jak Pater i Fazowski.
Zgłoś
skurwyvij 2016-02-14, 10:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2016-02-14, 12:46 5
weszła teraz moda na tułaczki jutubowe, wszyscy wrzucają filmy jak to śpią gdzie popadnie i łapią auto-stopa.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 14:13 1
czekam na film z np. podpalenia takiego włóczęgi jak śpi
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-14, 14:17
Sadol to nie miejsce na takie wymiociny więc uprzejmie proszę wypier.... z tym chawtem .
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-02-14, 22:15
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem